Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu ženski izliv

ženski izliv

No, poznavalci in poznavalke, kdo mi, za vraga, lahko že končno da odgovor, ali obstaja ženski izliv, ali ne?
Meni občasno ob odnosu tik pred najbolj udarnem delu vrhunca ali pri samozadovoljevanju, prav tako tik pred vrhuncem, brizgne iz nožnice nekakšna brezbarvna tekočina, katera tudi vonja nima posebnega.
Pri odnosu se mi to največkrat dogaja, kadar sem jaz v njegovem naročju z obrazom obrnjena proti njemu in je sex zelo sunkovit.
Pri samozadovoljevanju pa takrat, ko imam potem zelo močan orgazem.

Nekje sem brala, da si tudi strokovnjaki niso popolnoma na jasnem, ali je to pri ženski izliv, ali ne.

Kaj pa boste povedali forumovci?

Lep dan in čimveč dobrih orgazmov.

Ja obstaja..vcasih ko sm na njemu..in ko mi on najde g tocko..in potem tko rajca..je tak orgazm kot tampirana bomba in iz mene tudi na koncu spricne…in baje nism edina o tem smo ze mele debato na zenskem forumu.
Ja to je brezbarvna..no mal motna tekocina..in brez vonja..to ni urin..kot sem sama mislila ko sm to dozivela prvic…

hm…ja jaz mislim, da definitivno ženski izliv obstaja…in celo kolikor vem strokovnjaki to vedo!

lp zarja

Ja, Sara, ko sedim na njem mi z njegovim veličastnim močno draži točko G.

ni vidis..vecina zensk je trdilo enako..da jim najveckrat pride do izliva ko moski pomaga z drazenje tocke g…takrat so ocitni orgazmi res najmocnejsi..

hmmm, to bo verjetno to, ko ko mi reče, da ga zalivam:))) in je res pri draženju točke g.

A mi lahko katera /kdo pove od kod se pojavi ta izliv iz nožnice oz. ali se ta tekočina kje kopiči? Pri moškem vsi vemo kje.

Tud pri meni pride do izliva. Ko se mi je to prvič zgodilo, sploh nisem tega čutila, samo partner je rekel: opa pikica, ti si se pa čist sprostila. In res takrat skoraj nisem vedla zase. Bi po Ruglju skor rabila kozarec vode za oživljanje.

pik*ica, zdajle si me pa tako nasmejala:))), pa čeprav mi je Rugelj precej mimo…

Ja, enkrat sem brala nek članek, kjer Rugelj pravi, da mora par imeti vedno na nočni omarici kozarec vode, da partner lahko žensko sprav k seb, ker naj bi ženska dosegla tak orgazem da omedli. Če ga ne doseže, mora obvezno zamenjat moškega, ker ji ni sposoben dat takega orgazma. No, men se to večkrat zgodi, sam vode nimam zraven.

ulalala, pa to res obstaja, sem se “pozanimala” na netu: evo:

“Če še ne veste, tudi ženska lahko med orgazmom ejakulira. Njena tekočina lahko brizgne tudi do 3 metre daleč! Vsaj tukaj pa jo prekaša moški, on lahko iz svojega topa strelivo požene vsaj kakšen meter dalje kot ženska. Baje je rekorder neki Horst Schultz z 5,71 metra. “

no, evo!

sadna zdaj vidis, da ne pisemo le kuzlarije..pa itak ti to veš..imejva lep dan;)!

ma sara*, kake kuzlarije neki…. ko sem se udomačila na tem forumu sem ugotovila, da je to ena sila zabavna pa tut poučna zadeva! no, sej veš, da so tut glodalci kosti tule gor, ampak ti so povsod. ja, midve bova pa ziher meli fajn dan, se mi zdi, da sva obe s tazga testa, da si znava tko narest, da je fajn.

ej, sam tale ženski špric med sexom me je pa mal zmedu… sem vidla enkrat posnetek, kako je ena špricala tam spodi, pa mi do danes ni blo jasno, kaj to je… pišuka, misliš, da bi men tut ratal :))

mogoče – odvisn od predpriprav, priprav, nadpriprav, podpriprav – cajta maš pa ziher še dost. Men se je to zgodl po 20 letih predpriprav….. Vztrajanje je lepa čednost

uuuu, no očitno se vztrajnost res splača. bom uredila, da bodo vse pred, med, pod in ostale priprave pravšnje 🙂 to bi pa res rada doživela.

Ja, samo pazite, da ne pride kak ne-pridiprav:))

Sadna, če boš to prezirala, verjetno ne bo nič iz tega.

Meni se je prvič zgodilo nekje po 15. letih dokaj rednih odnosov in med odnosom nikoli nisem stremela za tem. Enkrat se je pač zgodilo in sem se kar malo ustrašila, če se nisem polulala. Kmalu mi je bilo jasno, da je to izliv.
Včasih je malenkosten, drugič spet tako močan, da je vse mokro naokrog.
Kadar se igram sama s seboj, prav vidim, kako mi brizgne.

prosim, bodi tako dobra in mi namigni, kako to dosežem. sem mislila, da sem že večino zadev pogruntala, tole me je pa čisto iz tira vrglo! res bi rada to dosegla. kakšna je tehnika? ali zahteva kaj posebnega? uh, bi blo fino dragega presenetit s tem. prosim povej povej povej

Mislim, da ni nasveta. Ko se zgodi se nepredvidoma, kar tako

tocno to..ko se zgodi se..spontano..zavestno to ne rate..redko

Predlagam, da partnerja stimuliraš, da ti čimbolj močno draži točko G, ali pa probaj s položajem, kot sem ga opisala na začetku. Da sedeš v njegovo naročje nasproti njega, on naj se malenkost nagne nazaj (cca 45 stopinj nad ležiščem ali tlom,…a si me razumela). Pomembno je, da pri tem podrsavaš po njem in ne da se dviguješ gor in dol. Tako je njegov ud stalno v tvoji nožnici in točko G bo z njim čutil tudi on. Če se boš prijela za spodnji predel trebuha, boš tudi lepo čutila, kako njegov ud praska notri.
Predvsem se pa s tem ne obremenjuj, enkrat se ti bo verjetno zgodilo.

So pa baje tudi ženske, katere tega nikoli ne doživijo.

Pa, da ne boš mislila, kako je to super, ko je recimo avtomobilski sedež čisto moker, ali jogi ali tepih, da se par dni ne posuši.

Uživaj v sexu!

no, zdej pa mam :))) sem upala na razsvetljenje! no, ko se bo zgodilo, če se bo, boste izvedele

hvala za napotke. čisto razumem za kakšen položaj gre. bom še danes poskusila 🙂 upam, da sem med tistimi ženskami, ki so to zmožne doživet. drajsat se je torej treba, pa 45 stopinj je tut pomemben podatek. sam pejmo :)) hvala

tale “drajsat” – solze mi tečejo od smeha, tko živo si to predstavljam

Živjo!

Je katera za to da mi zadevo pokaže u živo?namreč ta izliv je moja največja fantazija-

Hvala
Čao

New Report

Close