Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zopet radovedna…

Zopet radovedna…

Kako pogosto si perete lase?
Uporabljate regenerator, trdila, barvne pene…?
Imate dolge ali kratke lase?

Prosim…to ni anketa, temveč vsesplošna radovednost!
Hvala!

Vsak tretji dan,šampon in subrina,dolgi lasje.

Enkrat do dvakrat na teden, šampon in subrina, srednje dolgi lasje.

1x na teden… Fructis “2 in 1″… lasje čez ušesa.

Sem potešila radovednost :o) Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

cca 2 x tedensko, samo šampon, še tako imam “špeha” na glavi za celo četo, nekaj utrjevalca, kar pride pod roko, pena, žele ali spray. Krtačka :)) (no ja, z malo daljšimi ščetincami)

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Dvakrat na teden, samo šampon, kratki lasje… upam da v naslednjih dneh še bolj :-))

2x na teden
šampon, balzam, pena
dolgi lasje

Lasje si umivam 3x na tedn. Vedno si dam gor masko za lase. Mam srednje dolge lase( do ramen), ki so skodrani. Na koncu si dam še gor fructis za skodrane lase. Vedno si jih naravno posušim.

lp

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Na 6-7 dni, šampon, regenerator obvezno (lasje do ramen), potem pa malo gela in včasih še vosek na konice.

1 x tedensko, ker las nikoli ne sušim s fenom. Obvezno balzam ali maska, pena za lase in lak!

Lasje do ramen. Zelooo potrebni frizerja, a kaj ko ga ne maram….

Barvam se vedno sama.

Rossie, ena prima frizerka hodi tudi na vaš konec!… In te na domu postriže, sfenira , spedena za jurja in pol… Povej, če boš rabila!

2x na teden si jih operem, nanesem balzam potem pa jih še pred sušenjem namažem z neko oblogo za suhe lase. Uporabljam Ghul proizvode.
Imam srednje dolge lase (po treh letih kratkih las), pen in lakov načeloma ne uporabljam, razen če grem kam, kjer si bolj uredim lase.
Lp, Sara:)

Srednje dolgi lasje, umivam 2x tedensko z Nivea šamponom+Niveal balzam. Posušim naravno, zjutaj si uredim frizuro in čisto malo posprejam.

LPT

Ah dej! A res???
Sem bla prejšnji mesec pri frizerju, pa sem skor 10čukov tam pustila :-((
eni prameni, pa drugi prameni, pa striženje, pa …. malo morje malenkosti … groza ti povem, še mal pa bom šla za frizerko 😉
Mi na kraj pameti ne pade da bi se s frizerijo razvajala, k je čist tu mač. Po pramene grem lih takrat ko je že nujno, kar tako na frizuro pa mogoče 1krat na leto :-s

Kaj te ta bejba res za jurja in pol skompleta?
Saj pramenčke jaz najbolj zaupam moji frizerki, ki točno ve kaj hočem, sam za frizurco za kako priložnost, bi pa tole bilo krasno.

Bom te imela v mislih in mogoče te prav kmal porukam za njeno številko 🙂

Enkrat na 5 dni, lasje do ramen, samo šampon.

4 krat tedensko si perem lase (mi je fajn, če mi vedno dišijo), imam srednje dolge! Šampon + 1 krat tedensko maska! Potem pa še sredstva za oblikovanje (ko grem ven)!

lp, ina

Perem 3 do 4 krat tedensko, če so sveže postriženi in sveži pramenčki, ko zrastejo jih je treba prati vsak dan. Imam občutljivo lasišče, tanke in mastne lase (še dobro, da jih imam vsaj veliko), zato na glavo prepustim le šampon za občutljivo lasišče, spiram z mlačno vodo, pen, gelov ipd ne uporabljam, da vsaj malo utrdim frizuro, uporabljam lak za tanke lase (volumen, volumen, volumen). Imam pa krasno frizerko. Postriže me tako, da lasje stojijo tudi brez dodatkov, pa da ni dolgočasna frizura. Dolžina: malo čez ušesa, upam na dolžino približno do ramen. Bomo videli. Brez las preprosto ne morem! S čisto kratkimi se ne počutim dobro.

LP Neja

1x na teden, zelooooooo dolgi lasje. Balzam obvezno.

2x tedensko – šampon in balzam.
Lasje nekako do ramen.
Lp, Mateja

Lase imam čisto kratke, perem jih približno na tri dni, uporabljam Dove 2 v 1, ponavadi nobenih dodatkov.

Dvakrat na teden, balzam obvezno. In brez ostalih dodatkov.

vsak drugi dan, dooolgi lasje…..loreal citrus CR+balzam, sušim na zraku (ne vedo kaj je fen), brez dodatkov (razn občasno na frfru nalo gela)…..imam zelo tanke in ravne, tako da se čisto takoj vidi, ko so mastni in tega ne maram…..

Enkrat na teden, šampon običajno Loreal, Ghul ali pa Gliss kurr, na koncu balzam v peni, ki se ne izpira.. Običajno sušim na zraku.
Lasje do pasu, konice režem sama, razmišljam pa o kakem striženju na kratko, pa si vedno premislim :))

Jaz si perem lase na 3-4 dni. Po šamponu nanesem še balzam in sicer trenutno imam oboje od Subrine.
Lasje so lepši kot prej, ko sem uporabljala Lorealov šampon!
Kaj drugega ne uporabljam, saj imam potem bolj hitro mastne.
Imam pa problem, ker so ob koncih suhi, na lasišču pa hitro mastni!
Dolgi so do ramen in naravno skodrani, vendar si jih pri sušenju izravnam, ker mi preveč bujna frizura niti malo ne paše!

Zelo problematični lasje. Po porodu izpadajo kot nori, no sedaj malo manj, ker sem začela uporabljati justove ampule za lase, šampon za regeneriranje in energetosko masko. Uporabljam že četrti teden in rezultati so že močno vidni. Perem pa si 3 x na teden in ob vsakem pranju se bojim pogledat v banjo.

lp

Lase si umivam 2 – 3x na teden. Imam jih malo čez ramena in se že 3 mesece spravljam k frizerju, pa si vedno premislim, ker:

– če se zdaj ostrižem, jih ne bom mogla speti
– če jih ne morem speti s knoflo to pomeni, da se moram vsakič krtačiti in sušiti s fenom do obisti, če hočem, da mi bo kaj stalo (imam slamo namesto las in mi nobena frizura ne drži dlje kot 1 uro :))

Torej, kot si lahko ugotovila: trenutno jih nosim spete s knoflo (po domače zaponko), jih samo na hitro posušim s fenom, ne uporabljam nobenih posebnih preparatov. Edino šampon imam 2 v 1. :)))

Bi bilo pa vseeno dobro iti k frizerju, da osvežim pramene. Moja naravna barva (sicer tudi z naravnimi prameni) je tako dolgočasna….

New Report

Close