10 stilskih trikov Francozinj za vitkejšo postavo

20. februar 2024

10 stilskih trikov Francozinj za vitkejšo postavo

20. februar 2024
Foto: Instagram @annelauremais

10 stilskih trikov Francozinj za vitkejšo postavo

20. februar 2024
Foto: Instagram @annelauremais

Francozinje se zatekajo k različnim zvijačam, da so videti vitkejše. Posnemajte jih!

Vse Parižanke nimajo idealne postave v obliki peščene ure, vendar pa za doseganje tega učinka uporabijo različne stilske zvijače, ki skrijejo telesne pomanjkljivosti in poudarijo ženstvene atribute. Vas zanima, kako to počnejo?

Povsem klasičnemu kosu garderobe uspejo dati pridih urbanosti in ‘cool’ videza, elegantna oblačila predelajo za vsakodnevni ulični slog, vitke linije pa ne dobijo z basanjem z rogljički, ampak s skrbno izbranimi kroji in stilskimi ukanami. Pri njih smo si sposodili 10 navdihov, kako skriti dele telesa, na katere nismo najbolj ponosni.

Foto: Instagram @ leasy_inparis

Monokromatski videz od glave do pet, ki zajema tudi obutev ter modne dodatke, bo skril par odvečnih kilogramov na vas. Pomembno je, da linija ni prekinjena, vključite lahko tudi bluzo in pas v isti barvi.

Pasu morda res ne potrebujete, pa ga vseeno vključite v svoj outfit. Najbolje boste videti, če ga zavežete okoli pasu v njegovem najožjem delu.

Jakno zamenjajte z daljšim suknjičem ali trenčkotom za pomlad in prehodno vreme, tako boste dosegle videz podaljšane silhuete.

Foto: Instagram @ leasy_inparis

Klasična krila kroja A kroja ‘presekajo’ noge in jih vizualno skrajšajo, zato poiščite asimetrično krojena krila. Precej bolj bodo laskala vaši postavi.

Bez črt ne gre! Če želite vizualno podaljšati trup, izberite vertikalne črte. Razpnite gumbe na srajci, da uskladite silhueto.

Hlače z visokim pasom so ‘must-have’ oblačilo vsakega it dekleta. Stavite na temnejše barve, noge pa optično podaljšajte s pomočjo visokih pet.

Foto: Instagram @leasy_inparis

Krilo, krojeno v obliki svinčnika je tisti kos, ki ga najdemo v garderobi vsake Francozinje.

Telo lahko navidezno podaljšate tudi z uporabo tanjšega in daljšega šala.

Še vedno niste sprejele hlač ali kavbojk na zvonec? Pozabite na skinny jeans, volumen spodaj bo ustvaril ravnotežje s širino vaših bokov.

Hlače in čevlji naj bodo v isti barvi, kar podaljša silhueto in vam optično odvzame odvečne kilograme ter vas naredi na videz vitkejšo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close