Prevzemite 5 lepotnih pravil Francozinj!

24. november 2023

Prevzemite 5 lepotnih pravil Francozinj!

24. november 2023
Foto: Instagram @jeannedamas

Prevzemite 5 lepotnih pravil Francozinj!

24. november 2023
Foto: Instagram @jeannedamas

Prave Francozinje imajo čiste in sijoče nohte, kožo in lase.

Zapeljive, sproščene in vedno tako elegantne. Francozinje so stilska inspiracija mnogim ženskam. Tudi če niso naravne lepotice, izžarevajo nekaj posebnega in privlačnega, njihov slog pa je brezhiben. Če želite poskusiti nekaj lepotnih trikov za dober videz, upoštevajte ta pravila francoskih dam.

Ne odvzemajo si ničesar

Francozinje uživajo v lepih stvareh, ki jim jih nudi življenje in prav tako se spopadajo s stresom in težavami, kar se odraža na njihovem videzu. Z veseljem popijejo kozarec vina, pojejo sir in dober kruh, vendar ne pretiravajo.

Foto: Instagram @annelauremais

So iskrene do sebe

Francozinje zelo dobro vedo, kaj jim pristaja in tega se držijo. Zakaj bi oblekli moderni kroj hlač, v katerih niste videti najbolje, če imate že vrsto dokazanih modelov, v katerih ste videti čudovito?

Zveste so klasiki in spoštujejo pravilo ‘manj je več’

Dober plašč, lepe hlače, krilo, ki jim odlično pristaja, mala črna oblekica, črtasta srajca. Nekatere stvari so videti čudovito na ženski in še nikoli ne gredo iz mode.

Foto: Instagram @leiasfez

So sproščene in nasmejane

Ko se prenehate obremenjevati, kaj si drugi mislijo o vas, bo vaše življenje postalo čarobno. Francozinje dobro vedo, kdo so in kaj želijo in ne dovolijo, da jih drugi obsojajo, ampak sebi dopustijo, da so sproščene v svoji koži.

Cenijo naravno lepoto

Poleg tega, da dobro poznajo svoje telo, poznajo tudi svoj obraz in lase. Ne sončijo se v solariju, ne belijo si zob do nemogočih odtenkov in ne nosijo umetnih trepalnic. Negovana koža, lasje in nohti so na prvem mestu, ko pa gre za lepoto, sta rdeča šminka in maskara dovolj, da poudarijo lepoto ženskega obraza.

Foto: Instagram @roseandmusc

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close