Tako to delajo Francozinje

15. november 2023

Tako to delajo Francozinje

15. november 2023
Foto: Pexels

Trije jokerji, ki jih pri zapeljevanju uporabljajo Francozinje …

Francozinje so posebne v marsičem, tudi v odnosu do svojega moškega, kaj bodo pred njim razkrile in kaj ne, da bi še dodatno burile njegovo domišljijo.

Spontanost v intimnih trenutkih zagotovo poveča zadovoljstvo, a knjiga La Seduction: How the French Play the Game of Life, odkriva, da lahko popolna izpostavljenost v vsakdanjih trenutkih pokvari vročico med partnerjema.

Avtorica Elaine Sciolino, pariška dopisnica časnika The New York Times, v svoji knjigi opisuje, kako imajo Francozinje drugačen način zapeljevanja kot Američanke in verjetno tudi Evropejke. Menijo namreč, da skrivanje določenih stvari moške nekako vzburja.

Če želite to obvladati in usvojiti elemente ženske mističnosti, upoštevajte nekaj njihovih nasvetov:

Foto: Pexels

Manj je več

Francozinje so pozorne na to, kaj svojemu moškemu postavijo na ogled. Menijo namreč, da če ima moški nenehno na ogled vse njene intimne dele, bodo ti sčasoma zanj postali nezanimivi.

“Večina Francozinj se trudi, da v njihovih zvezah vedno ostane nekaj misterioznosti, tudi, ko so že dolgo v razmerju,” pravi Sciolino. Po prhanju se takoj zavijte v brisačo, svoje zapeljivo spodnje perilo pa pospravite v predale in ga ne puščajte njemu na očeh. Spodnje perilo naj vašega moškega spominja na vaše telo in ne na razmetana oblačila, svetuje Sciolino.

Foto: Unsplash

Ne pozabite na razigrane podrobnosti

Francozinje skrivnostnost in zadržanost ohranjajo tudi v pogovorih. Čeprav so seksi sporočila občasno dobrodošla, pa sramežljivost včasih precej bolj vzburja.

“Francozinje so v pogovorih precej igrive,” pravi Elaine. Pošljite mu fotografijo golih stegen z malo čipke, ki bo zagotovo burilo domišljijo. Avtorica poudarja, da večina žensk, za razliko od Francozinj, zapeljivo perilo in parfum hranijo za posebne priložnosti.

“Za Francoznije se ocenjuje, da 20 odstotkov svojega prihodka zapravijo za spodnje perilo,” še dodaja. In tako je strast nenehno prisotna. Če nosite zapeljivo čipkasto perilo, se boste tako tudi počutili, zapeljivo pa bo tudi vaše gibanje in obnašanje.

Foto: Pexels

Prebudite čute

Poleg seksi perila dodajte še parfum s kančkom mošusa. “Francozinje menijo, da parfum veliko pove o osebnosti posameznice,” pravi Sciolino. Poiščite parfum, ki bo vaš zaščitni znak in tako vas bo vaš dragi vedno povezoval s tem čutnim vonjem. Parfumi z mošusom vsebujejo feromone, z njimi se boste prelevili v pravo zapeljivko.

Najpomembnejši adut Francozinj, ki ga morate osvojiti, pa je zapeljiv pogled, poln erotičnega naboja. Morda ste ta ‘trik’ že uporabili, ko ste osvajali, vendar je njegov učinek močan tudi v dolgoletni zvezi. S takim pogledom mu pokažete, da si ga neizmerno želite, prav tako pa si bo on želel vas.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close