Hajdi prodaja svoje sporne superge s poplav

08. avgust 2023

Hajdi prodaja svoje sporne superge s poplav

08. avgust 2023
Foto: Instagram @hajdi_kj

Za dober namen, a žal prvotno zaradi negativnih komentarjev.

Hajdi Korošec Jazbinšek je v petek, ko so se začele katastrofalne poplave, na Instagramu objavila fotografijo, na kateri stoji ob Savinji, ob tem pa delila ganljive misli o celotnem dogajanju. A zapis je kasneje izbrisala, ker je številne zmotilo, da je ob reki nosila bele superge.

Nanjo so se zgrnili negativni komentarji, nekateri celo sovražni, zato se je odločila o tem spregovoriti:

“Večina ljudi je videla opisano, nekateri pa so videli le zunanjost, predvsem moje superge, ki jih nosim že dva meseca in so popolnoma nepomembne v tej situaciji. Če bi jih katera rada obula in preizkusila moje počutje – sem tukaj.”

Dopisala je, da je že nekaj dni pod stresom, kjer je njena mama v komi in se bori za življenje, ter da je želela z dotično sliko pokazati, da je stanje s poplavami izražalo njeno nemoč in kako bo v takšnem vremenu lahko sploh prišla do svoje mame. Da bi ji “brala, govorila, masirala in jo spodbujala, da se bori, kot se je vedno znala do sedaj.”

Ob tem je še dodala, da je sama “že obdelala to poglavje, da preden začneš soditi o nekomu in o njegovem življenju, obuj njegove čevlje.”

Foto: Instagram @hajdi_kj

Zdaj jo kritizirajo zaradi licitacije

Včeraj pa se je odločila te sporne superge dati na licitacijo, “da bodo namesto slabe volje povzročile raje dobro voljo za nekoga.”

Izklicna cena superg je 50 evrov, ponudbe pa zbira v komentarje pod objavo, danes do 18. ure, potem pa bo razglasila najvišjega punudnika. Ta bo sredstva za superge nakazal direktno na Rdeči Križ, je sporočila.

Vendar so se tudi pod to objavo zgrnili negativni komentarji in kot kaže tudi sicer vedno pozitivna Hajdi že obupuje, ko se bori z njimi in ugotavlja, da ne more “zmagati”. Tudi, ko skuša storiti nekaj dobrega, se najde veliko ljudi, ki v tem vidijo nekaj slabega in niti ne varčujejo z grdimi besedami v komentarjih.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close