Henry Cavill je bil v resnici odpuščen!

23. december 2022

Henry Cavill je bil v resnici odpuščen!

23. december 2022
Foto: Instagram

Henry Cavill je sprva najavil svoj odhod iz franšize The Witcher, kasneje pa še Superman. A njegovi sodelavci trdijo, da odhod ni bil prostovoljen.

Konec oktobra je Henry Cavill na Instagramu sporočil, da zapušča franšizo The Witcher. Le pet dni pred tem pa je sporočil, da se vrača kot Superman. Mnogi so bili mnenja, da se je Henry odločil zapustiti Netflixovo serijo, ker bo imel z DC filmom toliko dela, a ta teorija je propadla po manj ko dveh mesecih, ko je Cavill na Instagramu sporočil, da pravzaprav ne bo del novega Superman filma.

Za odpovedjo tiči večji razlog

A ker smo uporabniki interneta radovedni, vedno uspemo izvohati dodatne informacije. Ena izmed bivših sodelavk znanega igralca je za podcast DeuxMoi povedala, da je igralec postal neznosen.

“Na začetku je bilo delo z Henryjem dobro,” je začela in nadaljevala: “Imel je kakšne nenavadne zahteve, a za tako velike zvezde ni to nič čudnega. Čeprav pri serijah takšni postanejo običajno šele v drugi sezoni.”

A sodelavka je dejala, da se je med snemanji za drugo in trejo sezono nekaj popolnoma spremenilo. “Nekaj se je premaknilo in za ženske je bilo delo z njim nemogoče. To je vedno težko, a tu je bilo še težje, ker je bila vodja oddaje ženska. Neprestano jo je prekinjal in spreminjal scenarij zadnjo sekundo,” je povedala in dodala, da je to, “če veste kaj o vodenju snemanja, izjemno zaj***ano.”

Vodja snemanja mora podpisati vsako spremembo scenarija, tudi če je edina sprememba menjava gumba na kostumu. “Ženske igralke in scenaristke so bile kar naenkrat popolnoma ignorirane na setu in niso mogle opravljati svojega dela. Vsi so se pritoževali.”

Bilo je izjemno toksično

Igralec je bil med snemanjem izjemno toksičen in je neprestano komentiral svoje sodelavke, vendar “ne na seksualen način, bilo je le izjemno nespoštljivo.”

Foto: Instagram

Sogovornica je razlog za njegovo obnašanje videla o njegovi ljubezni do igranja video igric. “Bilo je kot delo s katerimkoli odvisnikom. Bil je pozen, raztresen in obseden. In mnogi menimo, da je to njegovo mizogeno obnašanje prišlo iz sveta video igric,” je še razložila. Igralci video igric imajo svoj način govora in diskurza, ki pa se je pri Cavillu prenesel v vsakdanje življenje. Eden izmed njegovih sodelavcev je izjavil, da je bilo “kot da bi mu oprali možgane.”

Delo je postalo neznosno

Njegovo obnašanje pa naj bi eskaliralo. “Neprestano je spreminjal scene, brez da bi povedal ostalim. Prepovedal je vse romantične prizore, nobenega poljubljanja, nobene scene brez majice, želel je popoln nadzor nad zgodbo, a se ni nikakor zavedal omejitev snemanja za televizijo.”

S svojim obnašanjem si je našel tudi somišljenika v enem izmed scenaristov, a je bil ta kmalu tudi odpuščen. Za tem naj bi Henry storil vse mogoče, da bi zadržal in ustavil snemanje.

“Kmalu ga je imel sam vrh Netflixa dovolj in mu dal zadnje opozorilo, ki pa ga je prekršil takoj po sestanku. Celotni ekipi je poslal sporočilo, ki je kršilo dogovor in to je bilo to.”

Henry je bil eden izmed naših najljubših igralcev, a videti je, da si bomo morali najti novega favorita.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close