Gillian Anderson poziva ženske, naj ji pošljejo svoje spolne fantazije

03. februar 2023

Gillian Anderson poziva ženske, naj ji pošljejo svoje spolne fantazije

03. februar 2023
Foto: Profimedia

Priljubljena britanska igralka se je lotila “obsežnega raziskovanja žensk in seksa”.

Gillian Anderson je prek Instagrama na ženske naslovila prav posebno sporočilo. Pozvala jih je, naj ji pošljejo svoja “najbolj osebna poželenja” za knjigo, katere kuratorka bo.

“Kot ženske vemo, da je seks več kot samo seks, ampak o tem nas veliko ne govori. Naši najgloblji, najintimnejši strahovi in fantazije ostajajo zaklenjeni v nas. Dokler ne pride nekdo s ključem. No, tu je vaš ključ,” je pozvala zvezdnica Dosjejev X.

Nadalje je razložila, da ureja knjigo vaših anonimnih pisem, “knjigo, ki raziskuje, kako ženske razmišljamo o seksu, ker pri seksu gre za ženskost in materinstvo, za nezvestobo in izkoriščanje, za privolitev in spoštovanje, pravičnost in egalitarizem, ljubezen in sovraštvo, užitek in bolečino.”

Dodala je:

“Ne glede na to, od kod prihajate, ali ste stari 18 ali 80, ali spite z moškimi ali ženskami ali nebinarnimi osebami ali z vsemi naštetimi ali sploh z nikomer. Želim si izvedeti vaša poželenja.”

Pisma s pripisom Draga Gillian naj se ji pošljejo preko zakodiranega portala, povezavo nanj pa je zvezdnica delila na svojem Instagram profilu.

Gillian kot spolna terapevtka Jean Milburn. (Foto: Profimedia)

Knjige se je lotila zaradi vloge spolne terapevtke

Gillian v Netflixovi seriji Sex Education igra spolno terapevtko Jean Milburn, zaradi česar jo že od samega začetka sprašujejo, če ji ženske razkeivajo svoje spolne skrivnosti in težave. Pravi, da ne, zato ji je to dalo idejo za knjigo, “ki bi prinašala nova razodetja, bi bila globoka in vključujoča.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close