Kako je Christopher Meloni pri 61 letih postal seks simbol

17. oktober 2022

Kako je Christopher Meloni pri 61 letih postal seks simbol

17. oktober 2022
Christopher Meloni je najbolj znan kot detektiv Elliot Stabler. (Foto: Profimedia)

S starostjo pride modrost, pravijo, toda nekateri postanejo tudi seks simboli oziroma “zaddyji”, kot jim pravijo. 

Zaddy v slengu pomeni privlačen, urejen in šarmanten starejši moški in zadnji v vrsti seks simbolov je 61. letni igralec Christopher Meloni.

Ta je v zadnjih letih gledalce in gledalke očaral s svojo vlogo detektiva Elliota Stablerja v seriji Zakon in red: Enota za posebne primere, v svoji seriji Zakon in Red: Organiziran kriminal, pa tudi na svojih družbenih omrežjih. 

Igralec pravi, da mu naziv laska in ga hkrati zabava. 

“Smešno je. Zabavno. Ne vem, je že kdo drug bil okronan za ‘zaddyja’? Ko ti je enkrat podarjen ta naziv, moraš v njem uživati, dokler lahko.”

Pravi veteran med igralci ima sicer s svojo ženo, umetnico Sherman Williams, dva otroka – enaindvajsetletno Sophio in osemnajstletnega Danteja. Pravi, da se nazivu seks simbola smeji celotna družina. 

Foto: Profimedia

Meloni pravi, da žene naziv prav nič ne moti, medtem ko se otroka vsaj enkrat mesečno sprašujeta, od kje očetu ta oznaka.

Njuni prijatelji jima pošiljajo šale na očetov račun, toda Meloni meni, da gotovo vsi po tihem razumejo, zakaj je ljudem privlačen. “Kul je, ker se vsi lahko nasmejimo na ta račun. Otroci mojih otrok se delajo norca iz mene, toda vse skupaj je zabavno. In je v veliko čast.”

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close