Slavna igralka priznava, da lahko več let zdrži brez seksa

28. september 2022

Slavna igralka priznava, da lahko več let zdrži brez seksa

28. september 2022
Foto: Profimedia

Drew Barrymore abstinenca niti malo ne moti.

“Kaj je narobe z mano, da se mi šest mesecev brez seksa ne zdi dolga doba?” Tako je Drew Barrymore komentirala novico, da se je njen igralski kolega Andrew Garfield zaradi filma za pol leta odrekel hrani in seksu.

V svoji dnevni pogovorni oddaji Drew’s Talk je nato dodala, da lahko sama več let zdrži brez seksa. Njen gost Ross Matthews se je nato pošalil: “No, tudi sam se lahko vzdržim seksa … to sem počel vsa svoja dvajseta leta!”

Foto: Profimedia

O seksu je v njeni oddaji tekla beseda že pred nekaj meseci, ko je 43-letna igralka razkrila, da včasih sanjari o svojih bivših. “Sanje so edino mesto, kjer sem te dni deležna nekaj akcije,” je priznala. “Vsakega pol leta imam najbolj vroče sanje, ki me popolnoma potešijo.”

Igralka iz serije Never Been Kissed je bila od leta 1994 do 1995 poročena z Jeremyjem Thomasom, od 2001 do 2002 pa s Tomom Greenom. Skozi leta je hodila tudi z več svojimi soigralci, med drugim z Davidom Arquettom, Samom Rockwellom, Justinom Longom in bila v odprtem razmerju z Lukom Wilsonom. Zdaj je že šest let samska, v zadnjih dveh letih pa je spet začela hoditi na zmenke.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close