Vanessa Hudgens verjame, da lahko komunicira z duhovi

12. april 2022

Vanessa Hudgens verjame, da lahko komunicira z duhovi

12. april 2022
Foto: Rich Graessle/Icon Sportswire via Guliver

Zvezdnica pravi, da ima sposobnost komuniciranja z duhovi, nedavno pa je sodelovala tudi pri paranormalnem raziskovanju. 

Igralka, najbolj znana po filmih Gimnazijski muzikal, se je pred dnevi pojavila na pogovorni oddaji The Kelly Clarkson Show. Hudgensova je povedala, da je imela stik s spiritualnostjo že kot otrok in da danes kot odrasla veliko bolj sprejema svoj neverjetni dar. 

Povedala je, da se spomni, kako se je pri osmih letih pripravljala na odhod v šolo, ko je ena od njenih igrač začela hoditi ob njej, medtem ko je hodila po jedilnici. 

“To sem potlačila za nekaj časa, ker je strašljivo. Neznano je strašljivo. Toda nedavno sem pomislila – ne, to je dar in nekaj, kar imam sposobnost početi, zato bom to izkoristila.”

Vanessa Hudgens

Zvezdnica je povedala tudi, da je pred kratkim zaključila s svojim prvim paranormalnim raziskovanjem. Razložila je, da je sredi noči skupaj s svojo najboljšo prijateljico sedela na nagrobnem kamnu in govorila s duhom pokojnega. 

Ni prvič, da je spregovorila o izkušnjah s paranormalnim svetom 

Leta 2011 je triintridesetletnica povedala, da je imela misteriozno izkušnjo na snemanju filma Potovanje v središče Zemlje 2, ki so ga snemali v Wilmingtonu v Severni Karolini. Pravijo, da je to mesto eno najstarejših mest v Severni Ameriki, kjer pogosto poročajo o duhovih.

Hudgensova je takrat slišala korake v stari hiši, v kateri je prebivala v času snemanja. Kljub temu da je jasno slišala korake, pa človeka ni našla.

“Lovila sem svojega duha približno deset minut, nato pa je postalo preveč strašljivo in sem samo odšla,” je takrat povedala za revijo People. “Čutila sem, da je morda v vojni izgubila moža in je čakala, da se njen moški vrne k njej. Zagotovo je bil ženski duh, to sem lahko razbrala.” 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close