IKEA tik pred prazničnim časom močno znižala cene

05. december 2023

IKEA tik pred prazničnim časom močno znižala cene

05. december 2023
Foto: IKEA

Z bližajočim se letom 2024 v podjetju IKEA pozdravljajo prihod novih kolekcij in neskončnih možnosti z novimi nižjimi cenami. V središču promocije pohištva za shranjevanje po vsem domu sta tokrat dnevna soba in jedilnica.

Ker v podjetju IKEA verjamejo, da se boljše življenje začne doma, so z naložbami v nove nižje cene naredil korak k še večji cenovni dostopnosti svojih izdelkov. Od 1. novembra je v trgovini IKEA Ljubljana in na spletni strani podjetja IKEA na voljo več kot 500 izdelkov po do 15 % nižjih cenah. Po začetnih znižanjih cen v septembru te nove nižje cene predstavljajo dodaten trud, da svojim kupcem pomagajo čim bolje izkoristiti svoje domove.

Foto: IKEA

Da bi bili izdelki podjetja IKEA še dostopnejši, so bile znižanja cen deležne priljubljene družine izdelkov, kot so MALAM, KALAX, PAX in mnoge druge.

Foto: IKEA
Foto: IKEA

“Cenovna dostopnost je za nas ključnega pomena in naš namen je ohranjati cene čim nižje. V preteklem letu smo se osredotočili na zmanjšanje operativnih stroškov in izboljšanje učinkovitosti. To smo dosegli z vlaganjem v tehnologijo in izobraževanjem zaposlenih, preureditvijo trgovin in uvajanjem cenovno dostopnejših storitev. Zaradi tega smo prepričani, da imamo priložnost narediti korak naprej pri zniževanju naših cen na številnih trgih. Ker je svetovno gospodarstvo še vedno nestabilno, se zavedamo da ta pritisk čutijo mnogi. Zato nove nižje cene za nas predstavljajo pomemben korak naprej,” je pojasnil Christakis Kremmydas, vodja prodaje v trgovini IKEA Ljubljana.

Foto: IKEA

Barvni utrinek iz preteklosti, navdih tradicionalne ljudske umetnosti in plišasti astronavti

Poleg nižjih cen podjetje IKEA v letošnji praznični sezoni predstavlja tri nove kolekcije Nytillverkad, VINTERFINT in AFTONSPARV, s katerimi lahko vsako sobo spremenimo v unikaten prostor, ki kar kliče po tem, da v njem preživimo še več časa.

Nova Nytillverkad kolekcija je del jubilejne kolekcije ob 80. obletnici podjetja IKEA , v okviru katere so številni klasični izdelki podjetja IKEA dobili novo podobo. Med njimi je JÄRPEN fotelj iz leta 1983, ki je danes prepoznan kot SKÅLBODA v črni in oranžni barvi. HOFF pomožna miza s kolesci, danes znana kot JÄRLÅSA, ki zadovoljuje danes zahtevane obremenitvene in prenese do 100 kg. Ikonični izdelki podjetja IKEA so v novi Nytillverkad kolekciji prenovljeni tako, da ustrezajo sodobnim zahtevam glede materialov in konstrukcije, obenem pa obujajo spomine na barvito in drzno vzdušje poznih 70. in zgodnjih 80. let prejšnjega stoletja.

Foto: IKEA

VINTERFINT 2023 kolekcija, ki jo je navdihnilo švedsko podeželje s tipičnimi rdečimi hišami in
tradicionalno ljudsko umetnostjo, ima vse potrebno, da svoj dom spremeniš v najbolj radosten kraj za praznike. Nič ni bolj božičnega kot utripajoče lučke, okraski za drevesca ali zimske sveče.

Foto: IKEA

Z AFTONSPARV otroško kolekcijo otroško domišljijo popeljemo do zvezd. Kolekcija vsebuje izdelke z vesoljsko tematiko, kot so na primer prstne lutke in plišaste igrače astronavtov in vesoljcev, vesoljske ladje, rakete in tekstilne izdelke z motivom osončja. Izdelki so bili zasnovani z namenom, da spodbujajo otroško ustvarjalnost in radovednost do vesolja.

Foto: IKEA
Foto: IKEA

Urejeni domovi prispevajo k zmanjšanju stresa in tesnobe

Ker je podjetje IKEA strokovnjak na področju pametnih rešitev za shranjevanje, je osrednja tema poslovnega leta 2024 Pohištvo za shranjevanje po vsem domu. Ker vsi potrebujemo dom, ki odraža našo edinstveno osebnost in stil, so kolekcije podjetja IKEA zasnovane tako, da pomagajo izraziti osebnost vsakega posameznika in naredijo bivalne prostore resnično osebne.

Foto: IKEA

To še posebej velja za dnevne sobe in jedilnice – dva izmed osrednjih in najbolj prijetnih prostorov v naših domovih, kjer z družino in prijatelji preživljamo največ časa. Seveda si želimo, da bi bila ta dva prostora naš najboljši odsev in z rešitvami za shranjevanje podjetja IKEA lahko vedno najdemo mesto za stvari, ki jih želimo izpostaviti in skrijemo tiste, ki jih ne želimo deliti z drugimi.

Foto: IKEA

Odločimo se lahko za drzne barve in moderne vzorce ali pa topel in rustikalen videz – ne glede na želje, lahko podjetje IKEA vsakomur pomaga najti svoj stil s pametnimi rešitvami za shranjevanje, mehkimi tekstili in navdihujočimi kombinacijami, ki bodo vsak dom spremenile v zvezdo te sezone.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close