Izšel je eden najbolj pričakovanih filmskih napovednikov

19. februar 2022

Izšel je eden najbolj pričakovanih filmskih napovednikov

19. februar 2022
Foto: Profimedia

Gre za napovednik biografskega filma o kralju rokenrola. Elvisa Presleya je upodobil 30-letni Austin Butler, ob njem pa v filmu zaigra tudi Tom Hanks.

Triminutni uradni napovednik prikazuje prizore Elvisovega odraščanja v Misisipiju in Tennesseeju. Vidimo lahko, da je že kot majhen bil navdahnjen z glasbo temnopoltih.

V napovedniku se prikaže tudi Elvisov menedžer Colonel Tom Parker, ki ga izvrstno upodobi Tom Hanks. “Ali se rodiš z usodo, ali ta potrka na tvoja vrata?” je slišati njegove besede, medtem ko zagledamo mladega Elvisa, kako v tišini stopi na oder in začne tresti svoje boke.

Občinstvo ponori. “V tistem trenutku sem gledal, kako se je ta suhceni fant prelevil v superjunaka. On je bil moja usoda,” pove Hanksov lik.

Tom Hanks kot Elvisov menedžer. Foto: Profimedia

Film raziskuje življenje in glasbo Elvisa Presleya skozi prizmo njegovega zapletenega odnosa s skrivnostnim menedžerjem Parkerjem.

Zgodba se poglobi v njuno zapleteno dinamiko, ki je trajala več kot 20 let. V filmu smo priča Elvisovemu vzponu do neizmerne slave, osrednja oseba tega potovanja pa je ena najpomembnejših in najvplivnejših oseb v Elvisovem življenju – Priscilla Presley. V njeno vlogo se je vživela mlada, komaj 23-letna igralka Olivia DeJonge.

Datum izida težko pričakovanega filma je bil večkrat prestavljen zaradi pandemije, zdaj pa je končno znano, da bo luč sveta ugledal 24. junija.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close