J. Lo pokazala svoje poročne obleke, vredne 3 milijone evrov

24. avgust 2022

J. Lo pokazala svoje poročne obleke, vredne 3 milijone evrov

24. avgust 2022
Foto: Profimedia

Slavno pevko je za njen najpomembnejši dan oblekel priznani ameriški modni oblikovalec.

Do oltarja se je sprehodila v po meri izdelani poročni obleki znamke Ralph Lauren. Poročna obleka s kratkimi rokavi, odprtim hrbtom in visokim ovratnikom je bila prva od treh, ki so sestavljale linijo njenih večernih videzov. Čez obraz je nosila belo tančico, njeni speti lasje pa so razkazovali diamantne uhane.

Za glavno obleko so več kot tisoč robčkov in 500 metrov blaga razrezali v naborke, nato pa jih ročno prišili na obleko, da so ustvarili voluminozno krilo. Izredno dramatična je bila tudi njena vlečka, dolga kar 20 metrov, ki so jo do oltarja nosili njuni otroci.

Foto: Profimedia

1 obleka = 1 milijon evrov

Pevka se je kasneje preoblekla še v dve obleki – eno s kaskadnimi nizi biserov in drugo s silhueto morske deklice in izrezom, okrašenim s kristali Swarovski. Vsaka od treh oblek je ocenjena na milijon evrov. “Cene teh oblek se začnejo pri približno 500 tisoč evrih, ker so ročno sešite iz najboljših materialov in imajo našite dragocene kristale in bisere,” je za DailyMail povedala stilistka.

Foto: Profimedia

J. Lo je s temi pregrešno dragimi kreacijami doletela posebna čast, saj Ralph Lauren običajno ne izdeluje poročnih oblek. Poročna obleka za Priyanko Chopra, ki se je leta 2018 v Indiji poročila z Nickom Jonasom, je bila šele četrta, ki jo je izdelal.

Foto: Profimedia

Lopezova ima z Ralph Laurenom dolgoletno prijateljstvo, leta 2021 je njegovo kreacijo oblekla celo na Met Gala. Oboževalci so dobili tudi vpogled v izdelavo njenih oblek, saj je modna znamka na Youtubu delila videoposnetek, kjer je prikazana njihova natančna in dolgotrajna izdelava.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close