To je najboljši božični film vseh časov!

07. december 2023

To je najboljši božični film vseh časov!

07. december 2023
Foto: Profimedia

Po mnenju številnih britanskih medijev …

Če ste že v iskanju primernega klasičnega božičnega filma, v katerem boste na božični večer uživali v družbi najdražjih, nikakor ne smete mimo Apartmaja. Apartma je film, ki so ga številni britanski mediji razglasili za najboljši božični film vseh časov, pri čemer pravijo, da gre za klasiko, ki spominja na pravi božični duh in vliva upanje za boljšo prihodnost.

Romantična komedija režiserja Billyja Wilderja, posneta leta 1960, je prejela kar 5 oskarjev, glavni zvezdi filma pa sta Shirley MacLaine in Jack Lemmon.

Foto: Profimedia

Baxter (Jack Lemmon) je čisto navaden, povprečen, anonimen delavec, čigar dobroto njegovi šefi neusmiljeno izkoriščajo, saj od njega – v zameno za boljši položaj v firmi – pogosto zahtevajo, naj jim posodi ključ svojega apartmaja, da si lahko tam tešijo pohoto z naključno izbranimi priležnicami. Ko odkrije, da se eden od šefov v njegovem stanovanju valja s prikupno hosteso (Shirley MacLaine), v katero je na skrivaj zaljubljen tudi on sam, je čas za ukrepanje.

Če si filma še niste ogledali, so prihajajoči prazniki odlična priložnost, mi pa vam za pokušino ponujamo napovednik filma:

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close