Je Selena s tem napovedala konec glasbene kariere?

03. januar 2024

Je Selena s tem napovedala konec glasbene kariere?

03. januar 2024
Foto: Instagram @selenagomez

Je Selena s tem napovedala konec glasbene kariere?

03. januar 2024
Foto: Profimedia

Selena Gomez je dvignila veliko prahu v glasbeni industriji, ko je v podkastu Smartless spregovorila o morebitnem zadnjem albumu.

Mednarodna pop zvezdnica, igralka in zvezda Instagrama s skoraj 430 milijoni sledilcev je dejala, da bo morda kmalu zaprla vrata svoji glasbeni karieri.

Selena, ki je od leta 2013 izdala tri albume, je v podkastu dejala: “Zdi se mi, da imam v sebi še en album”. Dodala je, da bi se najraje osredotočila na igralsko kariero. “Starejša ko postajam, bolj se mi zdi, da bi rada našla nekaj, s čimer bi se lahko ustalila,” je nadaljevala.

Foto: Instagram @selenagomez

Zvezdnica je že v zgodnjem otroštvu dejala, da si je želela postati resna igralka, v svet glasbe pa je vstopila na predlog Disneya. “Mislila sem, da bo to zabavno in da bo to predvsem hobi, v katerem bom resnično uživala,” je dejala. V podkastu je zaupala tudi, da si nikoli ni želela biti samo pevka in da je prepletanje glasbene in igralske kariere terjalo davek, deloma tudi zaradi njenih težav z duševnim zdravjem, o katerih je odkrito spregovorila v svoji dokumentarni seriji “Selena Gomez: My Mind & Me” iz leta 2022.

Selena se poleg glasbe in igranja posveča še svoji kozmetični znamki Rare Beauty, ki jo je ustanovila leta 2020. “Lansirala sem jo med Covidom in preprosto je zaživelo, za kar ne bi mogla biti bolj hvaležna,” je dejala in dodala, da je resnično ponosna.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close