Je to prva ženska, ki bo zlomila srce Leonardu DiCapriu?

15. september 2022

Je to prva ženska, ki bo zlomila srce Leonardu DiCapriu?

15. september 2022
Foto: Profimedia

Mediji so ga na newyorškem tednu mode ujeli v družbi manekenke Gigi Hadid.

47-letni dobitnik oskarja, ki je znan po tem, da prekine zvezo s svojimi dekleti takoj, ko so stare 25 let, se tokrat ogreva za 27-letno Gigi Hadid. Na zabavi svojih prijateljev, ki je bila organizirana v sklopu tedna mode, so ju fotografi ujeli med zaupnim pogovorom.

Fotografi so ju ujeli med zaupnim pogovorom. Foto: Profimedia

Je ljubezen enostranska?

Neimenovani vir pravi, da je igralcu všeč, da ima Hadid urejeno življenje – ima otroka, je zrela in odgovorna. DiCaprio naj bi si želel biti z nekom, ki ima podobna načela in politično prepričanje kot on. 

Že v začetku tedna so številni mediji poročali, da so ju videli skupaj, toda viri so trdili, da še nista uradno skupaj, temveč se zgolj spoznavata. Kljub temu naj bi si DiCaprio nedvomno želel zveze z mlado manekenko, ki pa zaenkrat čustev ne vrača, poročajo viri. Je to prva ženska, ki bo priljubljenemu igralcu strla srce?

Foto: Profimedia

Njegovo najstarejše dekle do zdaj?

Hadid je točno dvajset let mlajša od njega in za je za njegovo ljubezensko življenje veliko presenečenje, saj je igralec znan po tem, da prekine zvezo še pred dekletovim 25. letom.

Tako se je nedavno razšel z manekenko in igralko Camilo Morrone, in sicer dva meseca pred njenim 25. rojstnim dnem. V zvezi sta bila štiri leta, toda razmerja nista obešala na veliki zvon, prvič sta se uradno pokazala kot par na oskarjih februarja 2020. 

Samska Camila Morrone na sprehodu s huskijema, ki sta ju rešila skupaj z DiCaprijem. Foto: Profimedia

Igralec si ne želi poroke in otrok

Viri blizu DiCapria pravijo, da njena leta niso bila razlog za razhod, temveč naj bi oba veliko potovala, glavni faktor naj bi torej bila razdalja. Drugi pa pravijo, da igralca ne zanimajo starejše, ki bi si želele nekaj bolj resnega. Ko dosežejo 25 let, si želijo nečesa več – želijo si poroke in ustalitve, pravijo viri.

Toda DiCaprio si tega ne želi. Ne želi si družine in ne želi si biti z žensko, ki bi ga morebiti silila v to.

“V trenutku, ko ga dekle spozna, začne teči ura. Če postane čez nekaj let prestara, izgine. Če mu je čez nekaj let preveč blizu, izgine,”

je še dodal neznani vir. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close