Pri L'Oréalu izumili napravo, ki popolne obrvi natisne kar na obraz!

12. januar 2023

Pri L'Oréalu izumili napravo, ki popolne obrvi natisne kar na obraz!

12. januar 2023
Foto: L'Oréal

Priznana francoska znamka je šla korak dlje pri oblikovanju obrvi.

Ne nedavnem tehnološkem sejmu CES 2023 je L’Oréal predstavil posebno napravo, pravzaprav tiskalnik, ki vam na obraz natisne popolne obrvi. Poimenovali so ga Brow Magic, gre za prvi domači elektronski aplikator za ličenje obrvi, ki uporabnikom v nekaj sekundah nudi personaliziran videz obrvi.

Aplikator je osnovan na podlagi obogatene resničnosti (AR), ki uporabniku omogoča, da s pomočjo kamere na mobilni napravi v resničnem okolju vidi virtualne oziroma navidezne elemente.

L’Oréal je Brow Magic razvil v sodelovanju s tehnološkim podjetjem Prinker, pionirjem na področju natisnjenih, začasnih tetovaž, ki v domačem okolju ponuja profesionalne rezultate.

Popolne, personalizirane obrvi za 190 evrov

Pred uporabo aplikatorja mora uporabnik s pomočjo mobilne aplikacije L’Oréal Brow Magic skenirati svoj obraz in obrvi. Nato izbere želeno obliko, debelino in učinek, pri čemer lahko s pomočjo aplikacije predhodno vidi, kako bodo izbrane obrvi videti na obrazu. Na podlagi oblike obraza aplikator celo priporoči mikroblading, mikrosenčenje ali učinke polnila.

Ko najdete obliko, ki vam je všeč, pride na vrsto aplikator. Tega postavite nad obrv, nato pa v eni potezi potegnite po obrvi. Ponovite še na drugi.

Ker ima aplikator številne senzorje, bo zaznal, kako hitro se premikate in bo barvo razpršil s pravo hitrostjo. Črnilo je zasnovano tako, da zdrži do dva dni ali pa ga je mogoče odstraniti že prej, z običajnim odstranjevalcem ličil.

Foto: L’Oréal
Foto: L’Oréal

Aplikator naj bi po predstavitvi na CES 2023 na prodajne police prišel tekom leta. Cena? Med 140 in 190 evrov.

Sicer pa je L’Oréal na sejmu predstavil še eno novost: HAPTA, prvi ročni, izjemno natančen računalniški aplikator za nanašanje ličil, ki je zasnovan za izboljšanje lepotnih potreb ljudi z omejeno mobilnostjo dlani in rok.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close