Kaj najljubša barva šminke pove o vas?

03. januar 2024

Kaj najljubša barva šminke pove o vas?

03. januar 2024
Foto: Instagram @cristinahudacov

Kaj najljubša barva šminke pove o vas?

03. januar 2024
Foto: Instagram @cristinahudacov

Barva šminke, ki jo pogosto uporabljate, govori o vas več, kot si mislite!

Glede na psihologijo, barve, ki jih izbirate, povedo veliko o vaši osebnosti, in ne samo, kakšne barve so vam všeč. Tokrat bomo govorili o barvi šmink.

Le kaj vaš najljubši odtenek pove o vas?

Če so vam všeč rdeči in bordo odtenki šminke, … ste samozavestni in uporniški, vendar nagajivega duha. Vaš slog je edinstven in ne dovolite, da bi bila vsa pozornost osredotočena na vas.

Če so vam všeč oranžni in koralni odtenki šminke, … ste optimist in v vašem primeru je kozarec vedno na pol poln. Sami želite eksperimentirati in klasičnim kosom vedno daste oseben pečat.

Foto: Instagram @petitemuse

Če so vam všeč rožnati in vijoličasti odtenki šminke, … ste predani in ambiciozni! Kadar so v igri pomembne odločitve, vedno igrate na varno noto in bi težko rekli, da ste suženj trendov.

Če so vam všeč rjavi in zemeljski odtenki šminke, … ste oseba, ki ima rada romantiko in nostalgijo, hkrati pa ste tudi močna osebnost, kar radi tudi pokažete.

Če so vam všeč nude odtenki šminke, … je okolica mnenja, da ste sramežljivi, v resnici pa ste mirni in prijazni. Kadar bodo ljudje potrebovali nasvet, se bodo zelo radi obrnili na vas.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close