Kaj se dogaja z Madonno? Pevka šokirala z opolzkim posnetkom.

09. december 2022

Kaj se dogaja z Madonno? Pevka šokirala z opolzkim posnetkom.

09. december 2022
Foto: Profimedia

Oboževalci Madonne so zaskrbljeni, ker je zvezdnica na pikantnem posnetku z Instagrama videti skoraj neprepoznavna.

64-letna pevka je na družbenih omrežjih objavila (pre)drzen posnetek, ki pa ni navdušil njenih oboževalcev. Madonna je na njem oblečena v erotično opravo, čez obraz ima poveznjeno čipkasto masko, kotali se po postelji in z usti grize bič.

V oči bodejo tudi njene pobeljene obrvi, umetno ustvarjene pegice in preštevilne lepotne operacije, ki so popolnoma spremenile obliko njenega obraza.

Oboževalci zaskrbljeni

Ob posnetku so oboževalci hitro izrazili zaskrbljenost zaradi njenega nenehnega šopirjenja na družbenih omrežjih in nenavadne izbire oblačil. Eden od uporabnikov je zapisal:

“Ali ti je v življenju tako dolgčas, da je to edina stvar, na katero se osredotočaš? Raje speci božične piškote, obleci lep pulover in kavbojke ter si s svojimi otroki oglej božični film.”

Drugi je zabrusil: “Kaj počneš?! Si neverjetna pevka in ni ti treba početi vsega tega! Zaradi takšnih izpadov izgledaš stara in si obupano želiš pozornosti … prosim nehaj! Uničuješ svojo lepoto!”

Foto: Instagram

Tretji je zvezdnici ponudil nekaj nasvetov in zapisal: “Poslušaj svoje oboževalce – bodi to, kar si in ne to, kar nam prikazuješ tukaj.”

Zvezdnica je sicer znana po svojih provokacijah, že vse od začetkov njene kariere. Trenutno so v Miamiju odprli razstavo, posvečeno njeni knjigi Sex, ki je leta 1992 povzročila polemiko svetovnih razsežnosti.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close