Kaj vaša najljubša kava pove o vas?

06. december 2023

Kaj vaša najljubša kava pove o vas?

06. december 2023
Foto: Instagram @majamalnar

Kaj vaša najljubša kava pove o vas?

06. december 2023
Foto: Instagram @majamalnar

Kapučino ali espresso?

Izbor popolnega outfita in jutranje srkanje kave je zadnji trend na Instagramu. CoffenClothes je zelo popularen profil, ki objavlja najbolj estetske dnevne kofeinske doze, seveda s popolnim outfitom.

Ljudje s celega sveta uporabljajo popularen hashtag #coffenclothes, če želijo deliti svojo modno inspiracijo s svetom. Ena stvar pa je jasna – dnevna rutina srkanja kave in ulični stil sta absolutno popolna kombinacija. Poiščite svojo vrsto kave in odkrijte, kaj pove o vas in vašem slogu.

Foto: Instagram @majamalnar

Črna kava: Minimalističen slog

Kot prava mestna dama imate radi elegantna oblačila. Vaša omara je polna nevtralnih modnih kosov, saj ve najbolj poznate moč kombiniranja bele in črne barve brez napora in s pravo mero. To dokazujeta vaša garderoba in skodelica kave.

Late Macchiato: Sproščen in frajerski slog

Ležerno in chic, prav tako kot vaša garderoba, ki jo sestavljajo široke srajce, baggy hlače in allstarke. Nenehno iščete modni navdih na znanih modnih spletnih straneh in uživate v udobnem in ležernem slogu.

Espresso: Mestno dekle

Ne bojite se pokazati svoje osebnosti, ki se odraža v vaši priljubljeni kavi in outfitu. Obožujete najbolj trendovske modne dodatke, za katere je potrebnega veliko poguma.

Foto: Instagram @mimiarr

Ledena kava: Trendseterka

Seznanjeni ste z zadnjimi modnimi trendi in kolekcijami modnih oblikovalcev – in vse to mora biti tudi v vaši omari. Spremljate aktualne modne revije, katerih razpored poznate že mesece vnaprej. Klasika je za vas dolgočasna in vaš selfie ni popoln brez ledene kave v roki in najnovejših Alexander Wang čevljev na nogi.

Kapučino: Klasično dekle

Takšen, kot je vaš najljubši kavni napitek, takšen je tudi vaš slog: klasičen in uglajen. Kadar nimate oblečenega klasičnega plašča v peščeni barvi, znate svoj outfit začiniti s stvarmi, kot je krzneni plašč, ki ste ga podedovali od svoje babice. Vaša omara je polna klasičnih in brezčasnih kosov, ki jih lahko nosite dolga leta.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close