Kaj vaši najljubši čevlji povedo o vas?

12. februar 2024

Kaj vaši najljubši čevlji povedo o vas?

12. februar 2024
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Ženske nikoli nimamo dovolj parov čevljev, se strinjate?

Vsaka ima svoj najljubši model, ta pa lahko veliko razkrije o naši osebnosti. V članku poiščite svoj najljubši model in ugotovite, kaj pove o vaši osebnosti.

Balerinke

Ste igralka iz ozadja. Vsi se zanašajo na vas in vaše sposobnosti, vendar ste redko v ospredju. Ste skromni in ne iščete priznanja za vaš trud in delo. Ste gonilna sila v okolici, osredotočeni ste in velikodušni.

Športne superge

Imate jasno postavljene cilje in prioritete. Ste samozavestni in organizirani. Razmišljanje in izvajanje več stvari hkrati vam ni tuje in vse lahko opravljate na visokem nivoju osredotočenosti. Ko je govora o obutvi in oblačilih, se zanašate predvsem na udobje.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Trendovske superge

Ste polni energije in v srcu boste vedno ostali otrok. V vas se skriva raziskovalec, zato vedno iščete nove avanture. Ste odprti, zato vedno uspete vzpostaviti dialog.

Platforme

Ste očarljivi, samozavestni in ste močna osebnost, ki vedno pusti dober vtis. Ste topla oseba in nekaj v vas vedno privlači druge ljudi. Včasih ste trmasti, vendar samo do te meje, ko še vedno ohranite svoj pravi jaz.

Klasični salonarji

Ste pravi šef in tega se tudi zavedate! Ste tekmovalni in včasih se vas tisti, ki ne morejo slediti vašemu tempu, celo bojijo. Ste zreli, močni in učinkoviti in nedvomno vam ustreza vloga voditelja. Kadar pride to težav, ste vedno oseba, na katero se najprej obrnejo za nasvet.

Foto: Instagram @ fashion_jackson

Vpadljivi sandali z norimi vzorci in aplikacijami

Ljudje niso navajeni na vašo samozavest in vas pogosto napačno ocenijo, saj ne vidijo, da se za “glasno” osebnostjo skriva čudovita duša, vedno pripravljena pomagati. Ste prizadevni, ustvarjalni ter vedno pripravljeni na nove priložnosti.

Vojaški gležnjarji

Niste impulzivni in v življenju se vsega lotite z analitičnim pristopom. Vedno imate razvito strategijo in ste pripravljeni na morebitne ovire, ki se lahko znajdejo na vaši poti. Vedno razmišljate nekaj korakov vnaprej, ste praktični in z obema nogama trdno stojite na tleh.

Gležnjarji z visoko petko

Brez težav prevzamete pobudo in nadzor v stresnih situacijah. Ne bojite se odgovornosti, ste hitri in brez težav sprejemate trezne odločitve. Ne moti vas, da morate biti v središču pozornosti in da ste zelo samozavestni. Ljudje v vaši okolici se počutijo varne.

Foto: Instagram

Japonke

Ste sproščeni in razigrani, zato se ljudje z vami zelo radi družijo. Izogibate se načrtovanj in preprosto pustite, da vas vodi življenje. Ne popuščate pod pritiski družbe in poskušate živeti skladno s svojimi pravili. Ste spontani, nekonvencionalni in brez ovir.

Mokasini

Ljubitelji mokasink ste perfekcionisti in zelo natančni, zato svojega dela ne nikoli ne opravite polovično. Vaše pravilo je: vse ali nič! Veliko pozornosti namenjate detajlom. Ste iskreni in neposredni, zato ljudje vedno vedo, kaj si mislite. Zaradi teh lastnosti ljudje v vas vidijo pravega prijatelja, na katerega se lahko obrnejo v vsakem trenutku.

Natikači

Imate osebnost zvezde. Ste vedno v središču pozornosti, pa vam je to všeč ali ne. Ste odličen govorec in brez težav primete kozarec v roke in najavite zdravico. Čemur se večina izogiba, vi z sprejmete z veseljem, saj se ničesar ne bojite.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close