Kaj prsti na nogah povejo o vas?

07. avgust 2023

Kaj prsti na nogah povejo o vas?

07. avgust 2023
Foto: Unsplash

Kaj prsti na nogah povejo o vas?

07. avgust 2023
Foto: Pexels

Zagotovo ste že slišali za branje dlani – kaj pa branje stopal oz. branje prstov na nogah? No, to vam vaše noge povejo o vas.

Naša stopala so skoraj tako uporabna kot naše roke. Imajo deset prstov in včasih lahko celo poberejo kakšno pisalo, ki nam je padlo. Poleg hoje in pobiranja stvari pa imajo noge še eno pomembno vlogo – dejansko lahko veliko povejo o vas.

Stopala vam lahko povedo veliko o osebnosti posameznika. Če se ravno spoznavate z nekom, pa se ne morete odločiti, kakšna oseba je, se samo ozrite na njihove noge. Njihovi prsti na nogah vam lahko povedo vse, kar morate vedeti, če gre verjeti starodavni kitajski veščini branja s prstov na nogah.

Foto: Unsplash

Tukaj je tisto, kar prsti razkrivajo o vaši osebnosti in zanesljivosti:

1. Palec na nogi

Če je palec na nogi daljši od vseh drugih prstov na nogi, to pomeni, da ste izjemno ustvarjalni in dobri v hitrem ustvarjanju idej! Na žalost lahko tudi pomeni, da se težko osredotočite – verjetno zato, ker vaši prsti na nogah izgledajo tako dobro.

2. Drugi prst na nogi

Če je vaš drugi prst na nogi daljši od ostalih prstov, to pomeni, da imate nore vodstvene lastnosti! Ste odločni in prevzemate odgovornost. Nekateri bi lahko te ljudi opisali kot pretirano gospodovalne.

Foto: Pexels

3. Tretji prst na nogi

Daljši kot je vaš tretji prst na nogi, bolj ste osredotočeni na kariero. Ker tretji prsti niso znani po tem, da so zelo dolgi, je to opazna lastnost. Na prvem zmenku takoj prosite fanta, naj sezuje čevlje, da boste izvedeli, kako pomembna mu je kariera.

4. Četrti prst na nogi

Če imate raven četrti prst na nogi, pomeni, da so vam družina in odnosi zelo pomembni. Če je vaš prst na nogi zvit, to pomeni nesrečo v vaših družinskih odnosih. Ste dober poslušalec, vendar se ne morete izogniti težavam drugih.

Foto: Unsplash

5. Peti prst na nogi

To je ultimativni preizkus za bodočega snubca. Če človek lahko miga z mezincem neodvisno od ostalih prstov, mu ne gre zaupati! Po vsej verjetnosti je očarljiv spogledljivec, ki vas bo pustil zlomljenega srca. Če se trudi, trudi in napreza in še vedno ne more premikati mezinčka? To je človek, ki je zvest. On je zagotovo prava izbira.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close