B. G. / 09. november 2022

Kako je Katie Holmes z “golo” obleko ukradla šov

Čez lužo se je odvijal eden največjih modnih dogodkov, ki je seveda privabil številne zvezde. A največ se govori o Katie Holmes …

Včeraj se je odvila podelitev prestižnih nagrad CFDA, ki jih imenujejo tudi kar modni oskarji, podeljuje pa jih Svet modnih oblikovalcev Amerike (Council of Fashion Designers of America).

Po rdeči preprogi so se sprehodile številne zvezde, med nominiranci pa so bili največji ustvarjalci, umi in inovatorji v svetu mode. Nagrade so med drugim prejeli Lenny Kravitz (modna ikona leta), Kim Kardashian (nagrada za inovacijo za njeno znamko Skims) ter Virgil Abloh, ki je posthumno dobil nagrado odbora skrbnikov.

Seznam vseh nagrajencev preverite tukaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Med povabljenci pa je največ pozornosti požela igralka in zadnja leta modna ikona Katie Holmes, ki je na podelitev prišla v “goli” obleki, v celoti narejeni iz kristalov. Dih jemajoča kreacija je delo oblikovalca Jonathana Simkhaija.

Bleščeče kristalne resice so dajale pridih obdobja charlestona iz dvajsetih let prejšnjega stoletja, kar je igralka odlično nadgradila s temno rdečo šminko, rdečim lakom na nohtih in pričesko, ki je bila speta v elegantno figo. Dodala je minimalističen nakit in nevpadljive sandale, ki so odlično zaokrožili celoten videz.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poleg Katie pa modnih oskarjev niso smele zamuditi še ostale članice klana Kardashian-Jenner, manekenka Ashley Graham, igralka Christina Ricci, Cher, manekenka Gigi Hadid, pevka in igralka Janelle Monáe ter številni drugi.

Foto: Profimedia
Khloe in Kim Kardashian

Foto: Profimedia
Cher
Foto: Profimedia
Christina Ricci
Foto: Profimedia
Kylie in Kris Jenner

Foto: Profimedia
Kendall Jenner
Foto: Profimedia
Ashley Graham
Foto: Profimedia
Janelle Monáe

Foto: Profimedia
Gigi Hadid

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close