Kako je videti razkošno velikonočno praznovanje v kultnem hotelu

17. marec 2024

Kako je videti razkošno velikonočno praznovanje v kultnem hotelu

17. marec 2024
Foto: arhiv hotela Esplanade

Če hočete svoje velikonočne praznike nekoliko nadgraditi, jih preživite v zagrebškem hotelu Esplanade.

Izkoristite pomladne počitnice za sprostitev s svojimi najdražjimi, raziščite Zagreb in se sprostite v svetlem vzdušju restavracije Zinfandel’s ob okusni pogostitvi in ​​najljubših dobrotah. Privoščite si velikonočne specialitete slavne chefinje Ane Grgić Tomić.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Ob obsežnem meniju se vam bodo cedile sline, saj obsega domačo šunko pečeno v hrustljavem kruhu, račji rilet, terino iz gosjih jeter, quiche s šparglji in kozjim sirom, značilne pečene štruklje Esplanada, fino spomladansko špargljevo kremno juho, goveji konsome z domači rezanci, hrustljavo pecivo s kozicami, file brancina s kremno blitvo, pečenega romba s parmezanovo kremo, pečenoa raco v pomarančno-medeni marinadi, jagnječjo kračo s pečeno polento, goveja lička z lisičkami in ajdovim ragujem, kot in telečji Wellington in Esplanada’s tradicionalni tatarski biftek, ročno rezan in pripravljen na vaši mizi.

Seveda ne bo manjkalo sladko presenečenje. Izbor božanskih velikonočnih sladic v izvedbi Esplanadinih izkušenih slaščičarskih mojstrov pod vodstvom Mirjane Špoljar je gurmansko doživetje, ki ga ne smete zamuditi.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Uživajte v dobrotah s sladke mize, ki se jim ne morete upreti, vsekakor pa poskusite hrustljave sirove torte z gozdnimi sadeži, sočno torto z mandlji in fantastično čokoladno torto z makom, orehi in mamljivimi čokoladnimi jajci.

Prepustite se vzdušju, medtem ko se vaši najmlajši zabavajo v veseli velikonočni igralnici z animatorji, ki pripravljajo številne družabne igre ter ustvarjalno delavnico barvanja jajčk in iskanja pisanic.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Velikonočno kosilo strežejo na velikonočno nedeljo, 31. marca, od 12.30 do 16. ure v hotelski restavraciji Zinfandel’s. Število oseb je omejeno, zato priporočamo predhodno rezervacijo mize. Cena velikonočnega kosila s kozarcem penine, animacijo za otroke in klavirskim nastopom je 145 evrov na osebo, za otroški meni pa boste odšteli 85 evrov.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Pletenica kot odlično darilo

Če želite del Esplanadine gurmanske ponudbe postreči na svojem domu ali obdariti svoje najdražje, vam predlagamo, da naročite fino ročno izdelano pletenico po tradicionalnem receptu in razveselite svojo družino na veliko noč. Pakirana je v roza škatli in je lahko odlično darilo. Naročite jo minimalno 24 ur vnaprej, cena pa znaša 28 evrov.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Nazdravite pomladi in preživite pomladni vikend v Zagrebu!

Če se boste odločili za podaljšan vikend, raziščite številne zanimivosti in znamenitosti Zagreba, se sprehodite po čudovitih zelenih parkih, se prepustite velikonočnim običajem in doživite neverjeten občutek pomladi v zraku.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Velikonočni paket nočitev v hotelu Esplanade vključuje dve nočitvi v Superior sobi za dve osebi od 30. marca do 1. aprila, zgodnjo prijavo/pozno odjavo in brezplačno parkiranje. Dovolite si, da vas v sobi razveseli sladka dobrodošlica z vrhunskim hišnim vinom in finimi ročno izdelanimi čokoladnimi pralineji.

Foto: arhiv hotela Esplanade
Foto: arhiv hotela Esplanade

Prepustite se razkošnemu izboru jedi, ki vas čakajo ob samopostrežnem zajtrku, kot tudi izboru jedi po naročilu v restavraciji Zinfandel’s ali pa se odločite, da dan začnete v zasebnosti svoje sobe. Nazdravite v salonskem in koktajl baru Esplanade 1925, kjer vas očarljivi barmani sprejmejo s koktajlom po vaši izbiri.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Poleg tega paket vključuje brezplačen super hiter brezžični internet in dostop do kluba zdravja z brezplačno uporabo fitnesa in savne. Možno je doplačilo za višjo kategorijo sobe in dodatno osebo. Cena paketa velja za dve osebi za dve osebi v Superior sobi znaša 410 evrov, turistična taksa v višini 1,59 € na osebo na dan ni vključena v ceno.

Vse ostale storitve, ki niso navedene v paketu, se zaračunajo dodatno in jih lahko naročite vnaprej ob rezervaciji paketa. Vse podrobnosti najdete na njihovi spletni strani.

Foto: arhiv hotela Esplanade

Style. Več novic

New Report

Close