Kako osvojiti enostavno rutino z izdelki, ki izboljšajo stanje vaše kože?

19. september 2023

Kako osvojiti enostavno rutino z izdelki, ki izboljšajo stanje vaše kože?

19. september 2023
Foto: Pexels

Na uredništvu smo preizkusile najbolj prodajan slovenski paket za nego kože EGGO: Starter kit. Sestavljajo ga trije izdelki in sicer gel za čiščenje, sonična krtačka in krema Zen defence. Kako so se obnesli, razkrivamo spodaj.

Sonična naprava za najboljše vibracije

EGGO sonična napravica za čiščenje kože ime izredno mehke silikonske ščetine, ki omogočajo globinsko čiščenje, odstranjevanje ostanke ličil in odmrlih celic ter učinkovito zoža pore. Do 8.500 pulzov na minuto pri petih stopnjah hitrosti s soničnimi vibracijami pospešuje mikrocirkulacijo in naredi kožo čvrsto in sijočo.

Foto: Eggo
Foto: Eggo

Glede na to, da je vodoodporen, ga lahko uporabite kar med tuširanjem. Ščetine na drugi strani naprave so namenjene masaži, kar pričara občutek razvajanja v salonu z udobjem domače kopalnice. Občutek na koži je prijeten in všeč nam je, da naprava ni preglasna. Uporaba je enostavna, že po prvi uporabi pa je bila koža na otip mehkejša, na videz pa bolj spočita.

Ocena: 5/5

Čistilni gel s superherojskimi sestavinami

EGGO gel za čiščenje kože je poln koristnih sestavin, kot sta vlažilna hialuronska kislina in ovseni proteini, ki pomagajo obnoviti in ohranjati naravno kožno pregrado. Ovseni proteini ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi, saj v sebi zadržujejo tudi do 50 % več vlage. Kožo tako izdatno nahranijo in navlažijo. In kar je najboljše? Čistilni gel je popolnoma naraven in brez dišav. Ponaša se s certifikatom ECOGEA Natural certifikat, primeren pa je tudi za vegane.

Foto: Eggo

Že po prvi uporabi je koža opazno gladka in brez občutka zategnjenosti. Morda je malce čudno ali za koga nenavadno, ampak se gel ne peni. To je zgolj posledica tega, da ne vsebuje penečih se mil in je tako primeren tudi za občutljivo kožo. Všeč nam je, da zadošča majhna količina in da je brez vonja, kar pomeni, da je formula koži izredno prijazna ter embalažo z natančnim dozatorjem.

Ocena: 4,5/5

Vrhunski zaključek negovalne rutine

Zen defence vlažilna krema za obraz je zasnovana tako, da koži zagotovi dolgotrajno vlaženje in nego. Z minimalnim seznamom sestavin, harmonično deluje na izboljšanje naravnega sijaja kože. Odlična je tudi za podlago pod ličili, saj kože ne oteži, temveč le nežno vlaži.

Foto: Eggo

Krema se brezhibno zlije s kožo in za seboj pusti neviden vlažilni film, ki ne le nahrani kožo, temveč tudi izboljša njen sijaj. Obožujemo priročno pakiranje, ki je na slovenskem tržišču res nekaj posebnega in omogoča, da si ustvariš svoj koktejl najljubših izdelkov ali pa celo dodaš porjavitvene kapljice. Zahvaljujoč napredni embalaži lahko kremo porabite čisto do konca in podaljšate rok trajanja, saj zrak ne more priti do izdelka. Tekstura je prijetna in gladka na otip ter se hitro vpije.

Ocena: 5/5

Style. Več novic

New Report

Close