Kako se obleči, če imate širše boke?

07. januar 2024

Kako se obleči, če imate širše boke?

07. januar 2024
Foto: Instagram @valentinaferragni

Kako se obleči, če imate širše boke?

07. januar 2024
Foto: Instagram @valentinaferragni

S takšno postavo se lahko pohvalijo sestre Kardashian, Blake Lively in Sofia Vergara.

Cilj oblačenja pri ženskah s širšimi boki je ustvariti ravnotežje in z majhnimi modnimi triki pričarati laskavo silhueto. Predstavljamo vam 4 nasvete, s katerimi bo oblačenje zjutraj bolj znosno.

Podložena ramena

Suknjiči s podloženimi rameni so krasen dodatek k širšim bokom. Ustvarijo namreč ravnotežje in obliko peščene ure, ki je ena najbolj zaželenih postav. Podložke lahko v vsaki drogeriji kupite ter jih podložite pod majice in jopice. Kim Kardashian ta trik obožuje!

Obleka na preklop

Diane Von Furstenberg je pred 40 leti oblikovala obleko, kot ulito ženskam z oblinami! Od takrat je ne ulicah New Yorka in povsod po svetu obleka na preklop nujen ženski kos, saj je primerna tako za poslovne, elegantne priložnosti kot za dnevne izhode.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Temne kavbojke in živahen zgornji del

Enostavna modna enačba se glasi; temnejši spodnji del + živ ali potiskan top. Celoten videz tako ustvari ravnovesje in fokus usmeri na zgornji del. Izbirate lahko med najrazličnejšimi potiski in barvami.

Obleke in krila A-oblike

Krila in obleke a-oblike so za postave s širšimi boki odlična izbira. Primerna so predvsem za elegantne in svečane priložnosti, saj imajo romantičen pridih.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close