Oglasno sporočilo / 29. september 2023

Kako sta nas Style.Over.Net x Čokolino Dark popeljala v otroštvo

Nostalgične spomine iz otroštva smo skupaj s slovenskimi vplivneži obujali ob odkrivanju novega okusa Čokolina.

(Foto: Saša Despot)

Nina Grilc
Ula Furlan
Tina Mentol

Čokolino Dark je bil zvezda čudovitega zajtrka, ki smo ga za vplivnice in vplivneže pripravili v objemu romantičnega vrta Lili Novy v Ljubljani. Ikoničen zajtrk, ki smo ga nedvomno v otroštvu vsi neznansko oboževali, je v letošnjem letu dopolnil nov okus Čokolino Dark, ki ima vse, kar potrebujete, da začnete dan polni energije. Narejen je iz 100-odstotne polnozrnate ovsene moke, bogate z vlakninami, sladkan le z datlji in čokolado ter bogat s kakavom.

 

 

Novi okus Čokolina je namenjen vsem tistim, ki v natrpanem urniku težko najdejo čas za lahek in uravnotežen, predvsem pa okusen, začetek dneva. Med njimi so to vsekakor tudi vplivneži, ki med številnimi snemanji in fotografiranji včasih ne uspejo pojesti zajtrka.

 

 

Branka Grbin, urednica Style.Over.Net
Mia Guček

Malce več časa pa so si tokrat vzeli za naš poseben Style.Over.Net x Čokolino Dark zajtrk. Z nami so Čokolino Dark, ki je zaslužen za dolgotrajen občutek sitosti, okušali Ula Furlan, Tina Mentol, Nina Grilc, Mia Guček, Ian Rožanc in številni drugi slovenski vplivneži, ki so si bili enotnega mnenja, da bo Čokolino Dark postal njihova nova jutranja rutina.

 

Podjetje Podravka, ki stoji za znamko Čokolino, je za vse udeležence pripravila bogato darilce – posebno škatlo Čokolino Dark, v kateri se je skrival novi okus Čokolina, rastlinsko mleko O`Plant ter nogavičke Čokolino, ki jih je v sodelovanju s Podravko ustvarila Tina Mentol, ustanoviteljica znamke retro nogavičk Slavcosks.

Novinarka Style.Over.Net Kaja Flisar

Slastni čokoladni okus Čokolina Dark so vplivnice še nadgradile, saj so ga obogatile s številnimi sestavinami iz bogato obložene mize. Na izbiro so imele vse vrste oreškov, suho in izredno okusno sveže sadje, da je bil zajtrk ustrezen za vse, tudi vegane, pa je Podravka priskrbela njihovo priljubljeno mandljevo mleko O`Plant.

Zajtrk s Čokolinom smo gostili na vrtu lokala Lili Novy in Pen klub restavracije, za katera skrbi kuharski mojster Mojmir Šiftar, jesensko navdahnjeno dekoracijo pa je za nas pripravila ekipa iz Sanjskega šopka.

Kje kupiti?

Čokolino Dark, za katerega smo prepričani, da ga ne boste želeli deliti z nikomer, niti s svojimi otroki, že lahko najdete v številnih trgovinah. Pokukajte pa na police, kjer so zbrani kosmiči za zajtrk.

New Report

Close