Kako v le 5 minutah popraviti slabo frizuro?

30. januar 2024

Kako v le 5 minutah popraviti slabo frizuro?

30. januar 2024
Foto: Instagram @juliesfi

Kako v le 5 minutah popraviti slabo frizuro?

30. januar 2024
Foto: Instagram @juliesfi

In to brez najstarejšega trika na svetu, da na glavo poveznete klobuk ali lase zgolj spnete v čop.

Včasih pride tudi takšen dan, ko nam nič ne gre od rok, ne ubogajo nas niti lasje. Za povrhu se nam še mudi in ni časa za pranje las ter ponovno urejanje pričeske pred odhodom v službo.

Zato vam predstavljamo nekaj trikov, kako v le nekaj minutah (maksimalno petih) popraviti slabo ali čudno pričesko tako, da boste zopet videti urejeno. In to brez najstarejšega trika na svetu, da na glavo poveznete klobuk, čepico ali lase zgolj spnete v čop.

Foto: Instagram @juliesfi

Zmočite sporne pramene

Ni vam treba prati las v celoti, da bi ukrotili frizuro. Tiste neubogljive pramene zmočite z vodo in jih na hitro osušite z brisačo ter sfenirajte. Končni rezultat dosežete s pomočjo okrogle krtače za lase ali glavnika.

Problem s kodri

Če vam nagajajo skodrani lasje, jih popršite z vodo v spreju in spletite dve kiti, vsako na eni strani, nato pa ju prepletite skupaj in spnite v figo. Če se vam ne mudi preveč, pustite lase, da se naravno posušijo, sicer pa jih posušite s sušilnikom za lase.

Foto: Instagram @juliesfi

Figaro za lase

Če so lasje neposlušni in se vsak pramen obnaša po svoje, las ni treba likati. Namesto tega vzemite v roke figaro in navijte nanj neubogljive pramene.

Spremenite prečo

Morda pa se rešitev za dobro frizuro sploh ne skriva daleč. Poskusite preprosto spremeniti prečo in počesite lase na drugo stran. Osvežili boste svoj videz in v eni preprosti potezi popravili to, kar vas moti.

Foto: Instagram @heloise.guillet

Uporabite suhi šampon

Suhi šampon je idealna rešitev, če ste v časovni stiski in si ne morete umiti las. Ker vpija odvečno maščobo in olja z las in lasišča, je idealen za osvežitev las med pranji, za dodajanje volumna in za ustvarjanje teksture.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close