Kakšna predanost poklicu: igralec za potrebe filma jedel ščurke

20. april 2023

Kakšna predanost poklicu: igralec za potrebe filma jedel ščurke

20. april 2023
Foto: Profimedia

“Nikoli več,” pravi.

Nicolas Cage bo za uspešnost filma naredil vse, tudi jedel ščurke. Nedavno je tako razkril, da je med snemanjem filma Poljub vampirja leta 1988 pojedel dva živa ščurka. “Tega nikoli ne bom ponovil,” je povedal 59-letni igralec, ki celotno dejanje celo obžaluje.

Cage pravi, da je režiserja prosil, da izvirni prizor, v katerem naj bi Cage pojedel surovo jajce, zamenjajo s prizorom s ščurki. Za idejo pravi, da je bila prava poslovna odločitev – ljudje ob ogledu filma veliko bolj burno reagirajo.

Nicolas Cage in Nicholas Hoult v seriji Reinfield. (Foto: Profimedia)

Igralec je nedavno spet zaigral o filmu o vampirjih, tokrat v seriji Reinfield, v kateri igra vampirja Drakulo, njegov soigralec Nicholas Hoult pa v njem uživa v koloradskih hroščih ter čričkih, ki so bili začinjeni s soljo in kisom ter potopljeni v čokolado. “Nicholas je pojedel koloradskega hrošča, tako da je to spravil na drug nivo. Koloradski hrošči so mi strašljivi, enako tudi ščurki,” je soigralca pohvalil Cage. 

Cage prav tako meni, da če bi se ljudje znebili svojih strahov in fobij pred hranjenjem s ščurki, potem bi rešili problem svetovne lakote. “Veliko proteinov, nobene maščobe, odlična vrednost hranil. Povsod so!” pravi Cage.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close