Kourtney Kardashian o zapletih pri umetni oploditvi: "Spravilo me je v menopavzo"

22. april 2022

Kourtney Kardashian o zapletih pri umetni oploditvi: "Spravilo me je v menopavzo"

22. april 2022
Foto: Profimedia

Kourtney Kardashian se je v četrtkovi epizodi šova The Kardashians razgovorila o težavah z zanositvijo.

Kourtney Kardashian in njen zaročenec Travis Barker si močno želita skupnega otroka. A stvari se ne odvijajo tako, kot bi si želela. Kardashianova je v resničnostnem šovu razkrila, da se na svoji poti z umetno oploditvijo sooča s težavami in posledično doživlja depresijo.

“Grozno je. Na družbenih omrežjih vsi namigujejo na to, da sem noseča ali da sem se zredila. Tako nesramno je komentirati ljudi, ko ne veš, kaj v resnici doživljajo,” se je izpovedala svoji mami Kris.

Foto: Profimedia

Zdravila zavirajo zanositev

Zdravila, ki so ji jih predpisali, naj bi jo spravila v menopavzo, posledično pa je doživljala tudi depresijo. “Ker sem celo življenje pazila na to, kaj vnašam v svoje telo in ker je moj organizem tako zelo čist, imajo ta zdravila name ravno nasproten učinek. Namesto, da bi mi pomagala zanositi, delujejo kot kontracepcijsko sredstvo.”

Novica je bila za Kris velik šok in svoji hčerki je povedala svojo zgodbo z neuspelo zanositvijo iz devetdesetih let. “Leta 1994 sem zanosila in malo zatem imela splav. Moje telo se je po tem popolnoma zaprlo. Enostavno je nehalo delati. Bila sem nerazpoložena, depresivna, napihnjena, nisem se počutila dobro. Doživela sem čisto iste stvari, kot jih zdaj doživljaš ti,” je razkrila.

Foto: Profimedia

Svoji hčerki je vlila upanje in z veliko mero pozitivizma naznanila, da ji bo v roku enega leta uspelo. “Če bo le Bog dal,” je zaključila Kourtney.

Najstarejša od sester Kardashian je sicer mama že trem otrokom: 11-letnemu Masonu, devetletni Penelope in šestletnemu Reignu, ki jih ima z bivšim partnerjem Scottom Disickom. Tudi slavni bobnar ima dva potomca, ki sta že najstnika. Z bivšo ženo Shanno Moakler ima 18-letnega Landona in dve leti mlajšo Alabamo.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close