Kate Moss se vrača!

19. junij 2023

Kate Moss se vrača!

19. junij 2023
Foto: Profimedia

Supermodel Kate Moss se v središče sveta znanih vrača kot kreativna direktorica kampanje za gazirano pijačo Diet Coke.

Supermodel in podjetnica je v oglasno kampanjo vnesla svoj brezčasni in nespoštljivi slog, ki ga navdihujejo oglasi pijače iz 90. let. Kampanja z naslovom “Diet Coke by Kate Moss, Love What You Love” je nadaljevanje lanskoletnega ikoničnega sodelovanja.

“Lanskoletna izkušnja je bila neverjetna, zato so bili arhivi blagovne znamke, ko smo sodelovali pri novi kampanji, čudovit začetek. Diet Coke Breaks so klasika, tem trenutkom pa sem želela dodati modni preobrat. Kampanja se estetsko zelo razlikuje od kampanj iz devetdesetih, vendar zgodba ostaja enaka. Veseli me, da bomo kmalu predstavili novo kampanjo,” je dejala Kate.

Foto: Profimedia

Kate je izrazita osebnost v industriji in takšna je tudi kolekcija omejene izdaje, ki vključuje elemente visoke mode. Sean Kellet iz podjetja The Coca-Cola Company je v izjavi povedal: “Navdušeni smo, da lahko nadaljujemo naše partnerstvo s Kate Moss kot kreativno direktorico. Lani smo navdih črpali iz Kateinih neprekosljivih arhivov in tako proslavili našo skupno ljubezen do mode, letos pa smo Kate omogočili dostop do zapuščine Diet Coke, da bi ustvarila nekaj vizualno osupljivega in nepričakovanega.”

Mossova je za prenovljeno kampanjo oblečena v obleko legendarne stilistke Katy England.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close