Pozabite na vodko, vino in tekilo, to je nova wellness obsesija slavnih

12. junij 2023

Pozabite na vodko, vino in tekilo, to je nova wellness obsesija slavnih

12. junij 2023
Foto: Instagram @cosmoss

Najprej vino, nato nega kože, nov wellness trend je kuhanje čaja. Poiskali smo nekaj znamk čajev, ki jih podpisujejo naši najljubši slavni.

Kendall Jenner in tekila, Kate Hudson in vodka, Brad Pitt in vino, Jennifer Lopez in koktajli … Zvezdniki so v svetu pijač že kar nekaj časa, a smo navajeni, da so te običajno alkoholne. Eden izmed novih trendov pa so čaji, ki so jih lansirali slavni.

Kate Moss – Cosmoss

Čeprav se Katina znamka Cosmoss osredotoča predvsem na nego kože, ji je supermanekenka dodala tudi dve vrsti čaja: Uplifting Morning Tea s cvetom hibiskusa in listi koprive ter Calming Evening Tea s kamilico in grahovim cvetom, znanim po svojih pomirjevalnih lastnostih. Kate sama trdi, da je vsako jutro prva stvar, ki jo naredi, da popije skodelico (svojega) čaja.

Foto: Instagram @cosmoss
Foto: Instagram @cosmoss

Brad Pitt – Enroot

Oskarjevec je skupaj s prijateljema Christino Patwa in Johnom Fogelmanom ustanovil znamko ledenih čajev, ki nadomeščajo osvežilne pijače, med njimi so okusi Strawberry Lavender Tulsi, Peach Hibiscus Jasmine Green Tea ali Yerba Maté.

Čaje pripravljajo kuharski mojstri iz fundacije James Beard, ti so organski, veganski in košer, ne vsebujejo veliko sladkorja in kalorij ter se postrežejo hladni.

Foto: Instagram @drinkenroot
Foto: Instagram @drinkenroot

Drake – Matchabar

V resnici je slavni raper le investitor, za blagovno znamko pa stojita brata Max in Graham Fortgang, vendar Drake tako verjame v to znamko, da je njihov glavni investitor. Matcha je narejena iz rastline zelenega čaja, ki je pridelana na poseben način, tako da vsebuje največjo možno koncentracijo antioksidantov in aminokislin ter kofeina, dokazano pa deluje protivnetno in blagodejno vpliva na zdravje celotnega organizma.

Foto: Instagram @hustle
Foto: Instagram @hustle

Elle Macpherson – Welleco

Poleg številnih praškov za razstrupljanje in prehranskih dodatkov Welleco ponuja tudi Sleep Welle Calming Tea, za katerim stoji supermanekenka Elle MacPherson. Ta vsebuje zelišča, kot so baldrijan, limona in mango, ki pomagajo sprostiti telo. Avstralka trdi, da sama ta čaj uživa pred spanjem, kot del svojega večernega wellness rituala.

Foto: WelleCo
Foto: WelleCo

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close