So te govorice o Harryju Stylesu resnične?

10. junij 2023

So te govorice o Harryju Stylesu resnične?

10. junij 2023
Foto: Profimedia

V javnosti so se pojavil govorice, da naj bi britanski superzvezdnik nastopil med polčasom na Super Bowlu prihodnje leto. Govorice je sprožil zanimiv tvit.

Harry Styles ima za sabo več kot uspešno leto, saj je osvojil vse največje glasbene nagrade. Med drugim je nekdanji član skupine One Direction prejel grammyja za album leta, zato ne bi bilo nič nenavadnega, če bi prihodnje leto nastopil ob polčasu Super Bowla na stadionu Allegiant v Las Vegasu.

To bi bil kljub njegovi zavidljivi karieri in statusu modne ikone po odmevnem sodelovanju z znamko Gucci velik dosežek.

Foto: Profimedia

Špekulacije o morebitnem nastopu so se pričele po objavi neodvisnega poročevalca ML Football na Twitterju. “Veliko se govori, da bo večkratni dobitnik nagrade grammy in nekdanji zvezdnik skupine One Direction Harry Styles nastopil v polčasu Super Bowla leta 2024,” se je glasil tvit.

Seveda so njegovi oboževalci povsem ponoreli in novica je v trenutku obšla svet. Govoric pa seveda zaenkrat ni potrdil ali zanikal še nihče, ne glasbenikovi medijski predstavniki niti organizatorji dogodka.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Britanski glasbenik bi tako nasledi pevko Rihanno, ki je nastopila na letošnjem Super Bowlu. Najodmevnejši dogodek na svetu, katerega polčas v finalu lige ameriškega nogometa popestrijo številni zvezdniki, je najbolj gledan dogodek na ameriški televiziji. Prihodnje leto bo na sporedu 11. februarja.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close