Kdo sta Alana in Marielle – manj znani sestri Hadid?

24. avgust 2023

Kdo sta Alana in Marielle – manj znani sestri Hadid?

24. avgust 2023
Foto: Profimedia

Kdo sta Alana in Marielle – manj znani sestri Hadid?

24. avgust 2023
Foto: Instagram

Čeprav nista odraščali v soju žarometov kot Gigi in Bella, sta prav tako zelo uspešni na svojih področjih.

Modno sceno si težko predstavljamo brez manekenke Gigi Hadid in njene prav tako uspešne sestre Belle. Ampak ali ste vedeli, da ima slavni dvojec še sestre in brate, ki so javnosti veliko manj znani?

Tukaj je Anwar Hadid, ki je verjetno najbolj znan kot bivši fant Due Lipe, imata pa še dve polsestri Marielle in Alano. Tukaj je vse, kar vemo o njima.

Foto: Profimedia

Kdo je Alana Hadid?

38-letna Alana se je očetu Mohamedu Hadidu rodila v prvem zakonu z Mary Buttler in je na las podobna polsestri Belli. Je stilistka in oblikovalka, delala pa je tudi kot model. Ima svojo založbo ‘La Detresse’, ki jo je ustanovila s prijateljico Emily Perlstein.

Foto: Profimedia

Alana ima tudi zabaven TikTok račun, kjer večinoma objavlja videe iz postelje, v katerih preizkuša različne filtre. Videev, v katerih bi reklamirala kakšen izdelek, skorajda ni. Zelo osvežujoče.

@alanahadid #mash do kids still play this game? #nourisheveryyou ♬ House With A View – Cyn

Najstarejša od sester je letos prav tako debitirala na tednu mode v Kopenhagnu, kjer je dokazala, da se lahko v vlogi manekenke postavi ob bok svojima mlajšima polsestrama.

Kdo je Marielle?

Marielle Hadid je prav tako oblikovalka in podjetnica, njeno podjetje ‘Living Well with Marielle’ pa se osredotoča na stanovanja, notranjo opremo, načrtovanje zabav, okrasitev in vse, kar spada k lepemu domu. S sestro Alano je tudi lastnica podjetja s sončnimi očali ‘Hadid Eyewear’. Njeno glavno zanimanje je, kot kaže, prenova in opremljanje luksuznih domov.

Marielle je prav tako strastna kuharica. Na družbenih omrežjih je najbolj aktivna v segmentu življenjskega sloga, poleg fotografij svojega dela in promocij, pogosto objavlja tudi kuharske videe, v katerih s sledilci deli svoje najljubše recepte.

Foto: Profimedia

Videti je, da se četverica sester zelo dobro razume. Leta 2019 je Alana v intervjuju izjavila: “Nisem tekmica svojima sestrama ali bratu. Vsi imamo prirojeno delovno etiko in počutim se uspešno – delam veliko stvari, za katere ljudje morda ne vedo, medtem ko je delo mojih sester vedno na velikem panoju. Ščitimo in podpiramo druga drugo.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close