Kendall Jenner bomo videli v novi vlogi

19. julij 2023

Kendall Jenner bomo videli v novi vlogi

19. julij 2023
Foto: Profimedia

Slavna manekenka in zvezdnica resničnostnih šovov je postala globalna ambasadorka za znamko L’Oréal Paris.

Kendall Jenner je trenutno ena najbolj zaželenih in najbolje plačanih manekenk na svetu. Odraščala je v soju medijskih luči in obkrožena s številnimi lepotnimi izdelki, sedaj pa lepotni svet navdušuje z novo kampanjo za francosko lepotno znamko.

Foto: Profimedia

Manekenka ne bo le predstavnica lepotnega giganta, ki se povezuje z mlajšim občinstvom, ampak bo tudi obraz kampanj za prihajajoče izdaje izdelkov, od šminke Infallible Matte Resistance Lipstick do maskare Panorama.

“Počaščena sem, da sem lahko del nove sestrske skupnosti močnih in vplivnih žensk in da lahko izrečem te ikonične besede ‘vredna sem tega’,”

je dejala Kendall.

“L’Oréal Paris je počaščen, da lahko najavi partnerstvo z eno najmočnejših žensk na svetu,” je dejala Delphine Viguier-Hovasse, predsednica blagovne znamke. Na predstavitvi za javnost je dejala, da bi bila lahko Kendall uspešna v katerem koli drugem času lahko tako uspešna, a bi lahko njeno vrednost, odločitve in podobo določali ali celo nadzorovali drugi.

“Kendall Jenner ne določa nihče drug kot Kendall Jenner in je utelešenje vsega, kar predstavlja generacija Z,” je dodala Delphine.

Foto: Instagram @lorealparis

Jennerjeva je dolgoletna oboževalka te blagovne znamke in se spominja, da je v otroštvu uporabljala skoraj vse različice šampona L’Oréal. Po dolgih letih od svojih otroških ritualov v kopalnici pravi: “Pridružitev družini L’Oréal Paris in priložnost, da poosebljam vse, kar znamka predstavlja, se mi zdi kot pravi zaključek kroga.”

Njeni jutranji rituali v kopalnici pa niso tako zelo obsežni, kar je razkrila ob naznanitvi sodelovanja z znamko. “Moj vsakdan je zelo preprost. Ugotovila sem, da manj pomeni več. Prham se zvečer,” je dejala, kar pomeni, da ima zjutraj več časa. “Vstanem, si umijem zobe in obraz,” je pojasnila in dodala: “Ko se zbudim, rada spijem veliko vode. To je del moje lepotne rutine.”

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close