To je nova maskara, o kateri govorijo vsi

28. junij 2023

To je nova maskara, o kateri govorijo vsi

28. junij 2023
Foto: Maybelline

Družbena omrežja so preplavile objave o novi maskari Maybelline Falsies Surreal Extensions, ki ustvari nadrealistične trepalnice.

Dolge trepalnice so ena tistih želja, ki jo imajo skoraj vse ženske. Namesto umetnih trepalnic, pri kateri je treba nanašati lepilo, ki lahko draži oči in paziti, da se ne odlepijo, raje izberite kakovostno maskaro.

Verjetno ni treba preveč poudarjati, da je naravno veliko bolj koži in očem prijazno kot umetno, kajne? In obstajajo masakre, ki omogočajo ta zaželen videz umetnih trepalnic.

Foto: Maybelline

Eno takih je predstavila vodilna kozmetična znamka Maybelline. Njihova nova maskara ustvari nadrealistične trepalnice, kar pomeni, da vas bodo prijatelji spraševali, ali so vaše trepalnice prave ali umetne.

Hibridna tehnologija dolgih in kratkih vlaken ter podaljšana spiralna krtačka z dolgimi zavitimi ščetinami poskrbita za podaljšanje vsake posamezne trepalnice.

Foto: Maybelline

Veliko pozornosti je ob lansiranju maskare ukradla tudi avatarka z imenom May, ki se pojavlja v oglasni kampanji in tako združuje resnični in virtualni svet. Pojavlja se ob slavni manekenki Gigi Hadid, ki je globalna ambasadorka maskare. Avatarka May je po besedah znamke zgolj pričetek zgodbe in družbene interakcije v raziskovanju virtualnega sveta metaverse.

Foto: Maybelline
Foto: Maybelline

Maskara je na voljo v črnem odtenku in je primerna tudi tiste ženske, ki imajo bolj občutljive oči ali nosijo kontaktne leče. Da ne boste po nekaj urah okrog oči videti kot rakun poskrbeli izredno obstojna veganska formula, ki je potrjena s strani oftalmologa.

Rožnata zabava v središču Zagreba

Mi smo maskaro Maybelline Falsies Surreal Extensions spoznali in preizkusili na posebni predstavitveni zabavi za medije in vplivneže v Zagrebu. Rožnato obarvan večer smo preživeli v družbi srbske pevke Sare Jo, ki je boljša polovica našega plesalca Žiga Sotlarja, okusnih koktajlov ter največjih hip-hop in R&B uspešnic od devetdesetih do danes.

Foto: Maybelline

Na dogodku so se gostje lahko prepustili spretnim rokam Maybellinovih vizažistk, precejšnjo pozornost pa je poleg maskare ukradel rožnati oldtajmer, katerega zunanjost in v celoti notranjost je bila preoblečena v rožnat leopardji vzorec.

Foto: Maybelline
Foto: Maybelline
Foto: Maybelline
Foto: Maybelline
Foto: Maybelline
Foto: Maybelline

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close