Ker je cel let poslušala jokanje otroka, si želi lete samo za odrasle

01. september 2022

Ker je cel let poslušala jokanje otroka, si želi lete samo za odrasle

01. september 2022
Foto: Unsplash

Gre za večno dilemo otrok na letih in kako to vpliva na ostale potnike.

Letalski prevozi so lahko povsem drugačno doživetje, če so med potniki tudi otroci. To predstavlja izziv tako za starše teh otrok, ki ne zmorejo pomiriti svojega naraščaja, kot tudi za potnike brez otrok. Nemalokrat pride zaradi nemirnega leta tudi do sporov.

To je večna dilema, kateri ni videti konca, nazadnje pa se je burni debati pridružila še TikTokerka Morgan Lee, ki je objavila video, v katerem je potarnala, da je na triurnem letu ves čas poslušala neumoren otroški jok.

Čez video pa je objavila napis: “Zakaj ne obstajajo leti samo za odrasle? Zanje bi plačala toliko denarja.”

V nadaljevanju je pojasnila, da ji pri tem niso pomagale niti slušalke za dušenje hrupa, ter da je otrok s starši sedel takoj za njo, brcal v njen stol, “medtem ko je njegova mama spala”.

@mooorganic The flight was 3 hours and I listened to this the entire time #travel ♬ original sound – Mo

Tudi starši bi koristili lete samo za odrasle

Njen posnetek je hitro postal viralen, ljudi pa je predvsem pritegnil predlog letov samo za odrasle, pri čemer se je ideja mnogim zdela genialna, drugi pa so se nad tem zgražali.

“In zato imajo ljudje/starši/mame strah pred potovanji, ker ni več nobene milosti,” je komentiral nek uporabnik, drugi pa se denimo strinjajo, da bi tudi sami kot starši z veseljem koristili lete samo za odrasle.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close