Kim Kardashian božična darila zavila v … rjuhe?

27. december 2023

Kim Kardashian božična darila zavila v … rjuhe?

27. december 2023
Foto: Instagram @kimkardashian

Resničnostna zvezdnica je na Instagramu pokazala, kako je letos okrasila svoj dom.

Kim Kardashian je že nekaj časa znana po tem, da je njen dom opremljen precej minimalistično, celo tako zelo, da se nekateri norčujejo, da spominja bolj na muzej ali bolnišnico.

In tokrat ni manjkalo podobnih komentarjev, ko je pokazala, kako je za letošnje praznike okrasila svoj dom.

Sledilce na Instagramu je popeljala na mini ogled svojega božično okrašenega doma, kjer barve niso našle svojega mesta. Kim je namreč vse okrasila zgolj z belino in lučkami, sobe pa bogato krasijo številna drevesca, ki segajo od tal do stropa. “Letos sem se odločila za popolno belino,” je razložila in dodala, da je s tem hotela pričarati pravi zimsko pravljico.

Foto: Instagram @kimkardashian

A letos je resničnostna zvezdnica najbolj presenetila z darili ob vznožju božičnega drevesca. Ta so bila povsem v stilu z okrasitvijo ovita zgolj v bel bombažni tekstil, pri čemer je zvezdnica razložila, da gre za bombaž iz njene znamke oblačil, SKIMS.

Vendar tovrstno zavijanje z bombažem ni bilo le za ogled. Dodala, da je, da ga bo kasneje ponovno uporabila za “druge stvari, ki jih izdelujem za svojo družino.”

Foto: Instagram @kimkardashian

“Zdel se mi je res zabaven in kul način, da zaviješ v nekaj, kar lahko uporabiš znova in znova,”

Ob tem je dodala, da ji je poleg tkanine všeč tudi tehnika, s katero so zavili darila, in kako se lepo podajo k njeni smrečici.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close