Kim Kardashian vrača trend iz našega najstništva

11. avgust 2023

Kim Kardashian vrača trend iz našega najstništva

11. avgust 2023
Foto: Profimedia

Kim Kardashian vrača trend iz našega najstništva

11. avgust 2023
Foto: Profimedia

Najslavnejša Kardashianka je tako navdušena nad tem (starim) nakitom, da je bila v zadnjih mesecih z njim fotografirana kar štirikrat!

Kim Kardashian je predana. Svojim otrokom, svojim številnim podjetjem, svoji odvetniški karieri in lepoti. Toda njena najvišja prioriteta? Vrnitev verižice okoli trebuha – ikoničnega kosa Y2K stila.

Zvezdnica je bila v zadnjem času opažena ne enkrat, ne dvakrat, ampak kar štirikrat z verižico, okrašeno z dragulji, obešeno okoli njenega trebuščka.

Gospa Kardashian je ta niz dogodkov začela marca, ko je pozirala v črnem bikiniju z vrvicami in zlato verižico okoli pasu. Naš najljubši del je obesek v obliki križa, saj gre za ultimativni ‘thirst trap’. Vsi si želimo, da bi izgledali tako dobro.

Foto: Instagram @kimkardashian

Kasneje maja je Kim zamenjala zlato verižico za diamantno na Parsonsovi dobrodelni prireditvi.

Tretjo je nosila pred enim mesecem na zabavi White Party v Hamptonsu v New Yorku, ko je imela okoli pasu zapeto vsestransko uporabno ogrlico, ki je po navedbah Page Six vredna več kot milijon dolarjev, zahvaljujoč 17-karatnemu kamnu v obliki solze na sredini.

Foto: Instagram @kimkardashian

Toda za večer v Miamiju konec julija se je vrnila s preprosto diamantno verižico …

Foto: Instagram @kimkardashian

In ta videz ji je bil tako všeč, da ga je avgusta objavila kar dvakrat. Potem ko jo je nekaj sledilcev obtožilo, da objavlja stare slike, je 7. avgusta naložila nekaj naključnih posnetkov z napisom “V svojem telefonu rada najdem stare fotografije.”

Torej so verižice na trebuhu spet popularne?

Elle Singapore je leta 2021 poročal, da je Jennie iz skupine Blackpink oboževalka tega dodatka, Rihanna pa je februarja letos na zabavi po podelitvi oskarjev okoli svojega nosečniškega trebuščka nosila skoraj 2 milijona evrov vredno verižico iz diamantov.

Foto: Profimedia

Margot Robbie je pas z verižico nedavno nosila na rdeči preprogi premiere filma Barbie in več priljubljenih trgovcev na drobno je ta dodatek spet začelo prodajati. Trend se sicer vztrajno poskuša vrniti, a ni ravno namenjen masovni prodaji, saj ne gre za vsakodneven kos nakita. Razen, če vaše delo vključuje vsakodnevne zabave.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close