Končno je napočil čas za najbolj šik suknjič v omari!

27. marec 2022

Končno je napočil čas za najbolj šik suknjič v omari!

27. marec 2022
Foto: Profimedia

Vreme nam končno dovoljuje malo več modne svobode, kar pomeni vsaj eno odlično novico: čas je za najelegantnejši suknjič, ki ne gre nikoli iz mode.

Govorimo seveda o karirastem suknjiču, ki je obvezen del vsake garderobe, kot denimo kavbojke, bela majica in mala črna oblekica. Kaj je skupnega vsem tem klasičnim kosom? Podajo se na vse, četudi sprva mislite, da ni tako. Ti kosi vedno znova presenetijo, ko preizkušate nove oprave.

View this post on Instagram

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Številne modne znamke so tudi to sezono v kolekcijo vključile takšne in drugačne kariraste suknjiče: z velikimi in majhnimi karirastimi vzorci, ter v nešteto barvnih odtenkih. Z dodatkom živih barv karirasti suknjič pravzaprav videti še bolj privlačen, hkrati pa ohrani svojo vsestranskost, zaradi katere ga tako obožujemo.

Tako ga nosijo zvezdnice Victoria Beckham, Kaia Gerber, Margot Robbie in Ashley Benson:

Kaia Gerber (Foto: Profimedia)
Margot Robbie (Foto: Profimedia)
Ashley Benson (Foto: Profimedia)
Victoria Beckham (Foto: Profimedia)

Lahko ga nosite na čisto vse

Da je res vsestranski pa dokazuje tudi dejstvo, da ga lahko nosite tako k supergam kot salonarjem, preprostim hlačam in kavbojkam, pa tudi k večerni obleki. Z njim greste lahko po opravkih ali na poroko.

In še en plus? Brez zadržkov ga lahko oblečete tudi k cvetličnim potiskom, saj bodo skupaj s karirastim ustvarili odlično igro vzorcev. Odličnih idej, kako to pomlad nositi karirasti suknjič, nam torej ne bo manjkalo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close