V Slovenijo je prispela razširjena platforma za pretakanje video vsebin

09. marec 2022

V Slovenijo je prispela razširjena platforma za pretakanje video vsebin

09. marec 2022

Na dan žena je v Slovenijo prispel HBO Max, ki ponuja vsebine HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network in Max Originals produkcije. Nova platfoma je nadomestila obstoječ HBO GO.

Dolgo pričakovana platforma HBO Max je končno dosegla še slovenske gledalce. Razširjeni ponudnik video vsebin bo ponujal številne zelo uspešne in nagrajene serije kot so Nasledstvo, Igra prestolov, Evforija in Mare iz Easttowna, kot tudi novejše filme Dune: Peščeni planet, Matrica: Obuditev in Kralj Richard.

Ostaja pa še mnogo kultnih serij kot so Prijatelji, Seks v mestu, Opravljivka, Vampirski dnevniki, Punce, Nikar tako živahno in Pravi detektiv. Med resničnostnimi šovi pa so Amy v pričakovanju, Otok ženskarjev, Selena + kuharji in Pekotopija, …

Dune: Peščeni planet Foto: HBO Max

Letos še večje širjenje

HBO Max je od včeraj na voljo v 15 državah, ki so Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna Gora, Severna Makedonija, Bolgarija, Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska, Romunija, Moldavija, Nizozemska in Portugalska.

HBO Max je zdaj na voljo na 61 območjih v Evropi, ZDA, Južni Ameriki in na Karibih. Globalno širjenje HBO Maxa se nadaljuje kasneje v tem letu, ko bomo storitev lansirali v Turčiji, Grčiji, na Islandiji, v Estoniji, Latviji in Litvi. Hkrati je v načrtu tudi širitev v jugovzhodno Azijo.

Selena + chef Foto: HBO Max

HBO GO “migranti” prejmejo popust

Ker je HBO Max nadomestil obstoječ HBO GO, so HBO GO uporabniki z aktivno direktno naročnino samodejno prejeli 33 odstotkov popusta, torej znižano ceno naročnine, ki znaša le 4,66 evra na mesec. Ponudba velja tudi za vse nove uporabnike, ki naročnino sklenejo do 31. marca.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close