Kylie Jenner je rodila fantka. Je to njegovo ime?

07. februar 2022

Kylie Jenner je rodila fantka. Je to njegovo ime?

07. februar 2022
Foto: Profimedia

Najmlajša članica klana Kardashian je drugič postala mama. En dan po četrtem rojstnem dnevu svoje hčerke Stormi je rodila fantka.

Družina Kylie Jenner je zdaj popolna. 24-letna milijonarka je danes v zgodnjih jutranjih urah povzročila skorajšnji zlom Instagrama, potem ko je objavila fotografijo, s katero je razkrila rojstvo svojega drugega otroka. Njen partner, raper Travis Scott je potrdil, da sta dobila fantka. Ta se je pridružil sestrici Stormi, ki je dan pred njegovim rojstvom praznovala četrti rojstni dan.

View this post on Instagram

A post shared by Stormi Webster 🤍 (@stormisnapchats)

A še bolj kot rojstvo sina je oboževalce družine Kardashian-Jenner pritegnil komentar mamadžerke Kris Jenner, ki je pod sliko pustila skrivnostno sporočilo: “Angel Pie” je zapisala. “Je to njegovo ime?” so se začeli spraševati sledilci, medtem ko so drugi ugibali, da bi mu lahko bilo ime Angelus, saj je tudi Kim Kardashian pod sliko objavila emoji angelčka.

Resničnostna zvezdnica špekulacij za zdaj še ni komentirala, a če sklepamo po nenavadnem poimenovanju hčerke Stormi, sta s Travisom tudi sinčku verjetno nadela kakšno eksotično ime.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close