Kaja Flisar / 10. april 2023

Kombinacija tedna: svetle hlače

Estetika “starega denarja“, priljubljen način oblačenja, ki svoj vzor išče v modnem slogu družinskih članov, katerih bogastvo sega skozi generacije, je še vedno zelo priljubljena, zlasti na družbenih omrežjih.

Omenjeni stil zaznamujejo ga diskretna eleganca, nevpadljivost in oblačila, ki izžarevajo tiho razkošje. Nevtralne barve, klasični kroji oblačil brez prepoznavnega in vpadljivega logotipa ter kakovostni materiali so osnovne značilnosti oblačil, ki sodijo v estetiko “starega denarja”, k njim pa se lepo podajo tudi svetle hlače.

Foto: Instagram

Skrbno krojene hlače v svetlejših odtenkih so idealna izbira za vsak dan, v kombinaciji s kratkimi ali dolgimi rokavi, različnimi modeli pulijev, pa tudi klasičnimi modeli trenčkotov.

Foto: Instagram

S širokimi ali ozkimi hlačnicami, segajočimi do gležnjev ali do tal, lahko svetle hlače nosite z različnimi tipi obutve, od bolj ležernih edicij z mokasini ali ravnimi sandali in japonkami, do bolj formalnih outfitov z visoko peto.

Foto: Instagram

Poiskali smo nekaj krasnih belih, krem in bež modelov hlač iz aktualne ponudbe, ki jih lahko vključite v estetiko “starega denarja”.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close