Le kaj ima na glavi?! Lewis Hamilton šokiral z rožnato masko

29. avgust 2022

Le kaj ima na glavi?! Lewis Hamilton šokiral z rožnato masko

29. avgust 2022
Foto: Profimedia

Britanski dirkač na Veliki nagradi Belgije vsekakor ni ostal neopažen.

Potem ko je v uvodnem krogu trčil s Fernandom Alonsom in zaradi incidenta hitro končal dirko, njegov stari tekmec pa ga je označil za “idiota”, je Lewis Hamilton ta dan doživel še večji poraz. In to modni.

Na dirkališče je prišel oblečen v skrajno nenavadno opravo. Od glave do pet je bil odet v temno vijolično barvo, oblečene je imel široke kargo hlače, zgoraj pa majico in čez njo mehko jopico iz pliša.

Foto: Profimedia

Da ne govorimo o masivnih belih čevljih, ki so spominjali na tiste, ki jih nosijo rejverji na rejv zabavah. A niti ti niso bili glavni krivec, da je zaradi Hamiltona “pogorel” Twitter.

Najbolj bizaren del njegove oprave je bilo nekakšno kvačkano maskirno pokrivalo, t. i. “balaklava” z izvezenimi marjeticami, ki je razkrivala samo njegove oči.

Foto: Profimedia

Oboževalci Formule 1 so na družbenih omrežjih hitro izrazili svoje neodobravanje. “Poglejte tega tipa. Ni razloga, da bi kdorkoli na svetu nosil kaj takšnega” in “To ni moda, to je samo smešno,” so eni zgroženo komentirali, drugi pa se šalili na njegov račun:

“Izgleda, kot da mu je babica to masko zakvačkala posebej za ta dogodek, zato ji je moral obljubiti, da jo bo nosil.”

Le kakšen namen v resnici tiči za tako smešno opravo, ve samo slavni dirkač, če je pa z njo želel samo pritegniti pozornost, mu je to vsekakor uspelo.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close