H&M Move: Legendarni Ibrahimović proti eni najboljših igralk ženskega nogometa

05. januar 2023

H&M Move: Legendarni Ibrahimović proti eni najboljših igralk ženskega nogometa

05. januar 2023
Foto: H&M Move

Švedski modni velikan je združil moči z eno najboljših igralk ženskega nogometa, Nadio Nadim.

Nadia Nadim je postala del kampanje H&M Move, kjer jo je pozdravila nogometna legenda Zlatan Ibrahimović, s katerim sta že takoj na začetku preizkusila v zanimivem dvoboju.

Nogometaša sta se namreč pomerila v ostrem, a zabavnem tekmovanju, v katerem se oba gibljeta tako, kot svet še ni videl, o vsem dogajanju pa poroča gostujoči nogometni komentator Guy Mowbray.

Kako je bilo Nadii, ko je igrala ob Zlatanu, še eni nogometni legendi?

“Zlatan je bil zelo zabaven. Veselim se ponovnega dvoboja – in tega, da bomo skupaj razgibali ves svet,” pravi Nadia.

Nadia in Zlatan sta oblečena v novo brezšivno kolekcijo H&M Move s strukturami, ki poudarjajo telo in zagotavljajo močnejši dotik. (Foto: H&M Move)

Kdo je Nadia Nadim?

Zgodba Nadie Nadim je presenetljiva: kot otrok je bila prisiljena pobegniti iz Afganistana, nato pa je od statusa begunke prešla do mednarodne nogometne zvezde z več kot 100 tekmami za dansko reprezentanco. Govori devet jezikov in je doktorica medicine.

Danes igra profesionalni nogomet za klub Racing Louisville FC v ameriški nacionalni ženski nogometni ligi. Zastopala je tudi Manchester City in Paris Saint-Germain, kjer je osvojila naslove prvakinj. Nadie nič ne ustavi pri selitvi, saj upa, da bo po njenih stopinjah lahko šla naslednja generacija talentov.

Foto: H&M Move

“Želim pomagati pri navdihovanju otrok, zlasti mladih deklet, da želijo igrati. Zato sem potrdila sodelovanje z H&M Move, saj osebno verjamem v njihovo poslanstvo,” pravi.

Ravno zaradi neverjetne življenjske zgodbe in karierne poti so Nadio povabili v skupnost H&M Move. “Z veseljem pozdravljamo Nadio na naši misiji, da predstavi številne prednosti, ki jih gibanje prinaša posamezniku, skupnosti ali ekipi. Gibanje lahko združuje ljudi in skupnosti ter ustvarja priložnosti za nepričakovane povezave in sodelovanja, kot je na primer združitev moči Zlatana in Nadie,” je ob tem povedala Diana Amini, vodja novega programa skupnosti H&M Move.

Nadia nosi brezšivni kombinezon z izrazito tkano strukturo, ki ji omogoča lahkotno gibanje, Zlatan pa brezšivno majico in moške pajkice. (Foto: H&M Move)

O H&M Move:

H&M Move je blagovna znamka gibanja, ki praznuje gibanje in vabi svet k rekreaciji. Stilska in funkcionalna oblačila za gibanje so dostopna vsem in na bolj trajnosten način. Obiščite hm.com/move ali sledite @hm_move na Instagramu za več navdiha.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close