Letošnje poletje bomo češnje nosili na nohtih!

18. maj 2023

Letošnje poletje bomo češnje nosili na nohtih!

18. maj 2023
Foto: Instagram @sophfloyd

Predstavljamo šest idej, kako poletno sadje vključiti v našo manikuro.

Ko gre za manikuro, so najbolj ljubke zagotovo pastelne barve in rože, ki nam takoj izboljšajo razpoloženje. Toda razmislite lahko tudi o drugih motivih, kot je na primer naše najljubše sadje. Mnogi strokovnjaki za manikuro napovedujejo, da bodo letošnjo poletje zelo priljubljeni nohti s češnjevim vzorcem. 

Motiv češenj lahko na svoje nohte vključimo na različne načine ter v različnih stilih ter barvnih tonih. Lahko jih nosimo “solo”, torej samo motiv češenj na brezbarvnih nohtih ali kot diskreten poudarek na enem prstu ali pa kot totalno maksimalističen dizajn s šopkom češenj in z rdečimi kristalčki. 

Češnje so prav tako odličen motiv, če si želimo nekaj zabavnega in prisrčnega, kombiniramo jih lahko s pastelnimi barvami ali pa se odločimo za bolj profesionalno različico s francosko manikuro. 

V nadaljevanju predstavljamo šest dizajnov s češnjami.

Rožnata francoska manikura s češnjami

Ta sladka manikura združuje vse največje trende letošnjega leta: Barbie roza in francosko manikuro, po želji pa lahko nohtom dodate tudi okrasne kamenčke za 3D učinek.

Foto: Instagram @bam_glam_nails

Cherry mix

Za bolj vpadljive nohte se lahko odločite za živo roza, živo rdečo ali pa nekaj vmes ter kombinacijo francoske manikur, češenj ter polno nalakiranih nohtov.

Foto: Instagram @gelsbybry

Prefinjeno in sladko

Če ste mislili, da češnje ne morejo izgledati šik, se motite. Namesto pastelno roza francoske manikure se odločite za klasično diskretno francosko manikuro, ki jo kombinirajte s češnjami na dveh nohtih, ostale nohte pa pustite prefinjeno minimalistične.

Foto: Instagram @beautybybeccarose

Češnje in srčki

Ta kvadratna manikura združuje kar dva motiva – češnje in srčke ali pa češnje v obliki srčka, kar vam je ljubše. Kombinirate jo lahko z roza francosko manikuro ali pa se odločite za klasičen bel videz.

Foto: Instagram @overglowedit

Kratki in sladki

Kratki nohti izžarevajo sproščen, a še vedno eleganten videz. Odločite se lahko tudi za nežno pastelno različico. 

Foto: Instagram @betina_goldstein

3D češnje

Če ste mislili, da gre za nekakšen kič dizajn, ste se zmotili. Takšni kamni so zelo nosljivi, če jih seveda ni preveč. 

Foto: Instagram @shoreditchnails

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close