Louisu Vuittonu uspelo neverjetno: združili so Ronalda in Messija

21. november 2022

Louisu Vuittonu uspelo neverjetno: združili so Ronalda in Messija

21. november 2022
Foto: Instagram @louisvuitton

Zaprisežena rivala sta skupaj nastopila v novi kampanji francoskega modnega velikana.

Francoska modna hiša Louis Vuitton je v novi kampanji združila “zaprisežena rivala” Cristiana Ronalda in Lionela Messija ter ju posedla k partiji šaha na pregrešno dragem kovčku Louis Vuitton. Nepozaben dogodek je v fotografski objektiv ujela legendarna fotografinja Annie Leibowitz.

Skupni projekt z naslovom Victory is a State of Mind sta superzvezdnika promovirala z objavami na družbenih omrežjih, kjer se je fotografija dveh glavnih tekmecev za naziv “najboljšega nogometaša vseh časov” razširila kot požar.

Številni pravijo, da gre za oglas, ki je “še bolj briljanten, kot je videti,” češ, da je slika izjemna iz več razlogov: par se je prvič skupaj pojavil v oglasu, ki je odlično pripravljen, skupaj igrata igro, ki je za razliko od nogometa miselna, hkrati pa tiho povečuje napetost dveh velikanov, saj bo trenutno svetovno prvenstvo v Katarju za oba najverjetneje zadnje.

Messijeva Argentina velja za enega glavnih favoritov turnirja, a tudi Ronaldova Portugalska kotira visoko.

Postavitev figuric v slogu največjih velemojstrov

Za tiste, ki ste se spraševali, če je postavitev figur na šahovnici naključna – ni. Louis Vuitton je vse premislil do potankosti in poustvaril legendarno soočenje dveh šahovskih velemojstrov Magnusa Carlsena in Hikaruja Nakamura iz leta 2017. Njuna tekma se je končala z remijem.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close