Marjanca Polutnik: “V svojem novem telesu se počutim odlično!”

18. april 2022

Marjanca Polutnik: “V svojem novem telesu se počutim odlično!”

18. april 2022
Foto: klinika MedvedVišnjar

Zmagovalka Exatlona Marjanca Polutnik je že od 18. leta sanjala o večjih, lepših prsih, ki bi bile v skladu z njeno športno postavo. Pred šovom se je na posvetu oglasila na estetski kliniki MedvedVišnjar, po zmagi na Exatlonu pa se ji je dolgoletna želja končno uresničila.

Marjanca Polutnik ne skriva, da si je že od 18. leta želela večjih prsi. “Prsi mi niso bile dane že od mladih let, zato sem si želela biti malo bolj ženstvena, oziroma to poudariti,” je iskreno dejala in razložila, da ima zaradi rednega ukvarjanja s športom že od nekdaj močne noge in zadnjico, v zgornjem delu pa je bila bolj “prazna”.

Zato se je odločila, da “prsi iz košarice B povečam na košarico C, s čimer si želim doseči, da bo moj zgornji del telesa bolj skladen s spodnjim.”

Željo so ji uresničili na estetski kliniki MedvedVišnjar, kjer so poleg prijaznega in iskrenega odnosa do strank znani tudi po uporabi naprednih tehnologij in pristopov v estetski kirurgiji.

“Pri Marjanci smo za povečanje prsi uporabili vsadke Motiva, ki so eni najnaprednejših vsadkov na tržišču. Narejeni so iz izredno mehkega in prožnega silikonskega gela, zato so prsi po posegu mehke in sledijo naravnemu premikanju telesa. Zaradi prožnosti jih lahko vstavimo skozi minimalen rez, brazgotina je kratka, skrita v gubo pod dojko in zato praktično nevidna,” je pojasnil dr. Nevio Medved.

“Uporabili smo kapljičaste vsadke Motiva Ergonomix, velikost 380ml, ki smo jih izbrali glede na rezultate predoperativnih meritev, pri tem pa smo upoštevali tudi Marjančine želje o velikosti in izgledu prsi. Tehniko in pristop vedno prilagodimo željam posameznice. Pri Marjanci, ki se intenzivno ukvarja s športom, smo vsadke vstavili nad mišico, kar pomeni hitrejše okrevanje in nemoteno ukvarjanje z vsemi športnimi aktivnostmi,” je še dodal.

Foto: klinika MedvedVišnjar

Uporaba “hibridne tehnike” povečave prsi

“Na kliniki MedvedVišnjar pogosto uporabljamo tako imenovano ‘hibridno tehniko’ povečave prsi, kjer s kombinacijo vsadkov in lastne maščobe obliko in izgled prsi prilagodimo željam vsake posameznice,” pa je razložil dr. Igor Višnjar.

Pri hibridni tehniki prsi povečajo z vsadki, dodatno polnost in obliko pa dosežejo z dodatkom lastne maščobe, ki jo odvzamejo med posegom in obdelajo s posebnim postopkom.

Foto: klinika MedvedVišnjar

“Maščobo lahko dodamo v različne predele prsi. Z dodajanjem maščobe v zgornji del dojk lahko poudarimo dekolte brez uporabe večjih vsadkov ali pa z natančnim razporejanjem maščobe izboljšamo simetrijo prsi. Hibridno tehniko pogosto uporabimo pri aktivnejših posameznicah, ki ne želijo vstavitve vsadka pod mišico, okrevanje je zato krajše in enostavnejše.”

Več o posegih, ki jih izvajajo na MedvedVišnjar estetski kliniki v Ljubljani, si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close