Najslavnejša članica družine Addams bo dobila svojo serijo

08. junij 2022

Najslavnejša članica družine Addams bo dobila svojo serijo

08. junij 2022
Foto: Profimedia

Netflix je objavil napovednik za novo serijo o družini Addams, v glavni vlogi pa bo mlada Jenna Ortega. 

Serijo je režiral in produciral slavni Tim Burton, ki je razkril tudi, kdo bo nasledil Christino Ricci, ki je lik Srede Addams leta 1991 naredila popularen. To bo 19-letna Jenna Ortega, ki je že igrala mnogih v filmih in serijah, kot so Krik 5, You ter Jane the Virgin

Mlada igralka je povedala, da je bila odločitev za vlogo Srede zelo enostavna, in obljubila, da se njena upodobitev lika ne bo preveč oddaljila od prejšnjih različic in bo še vedno vključevala najbolj priljubljene lastnosti lika. “Želela sem ohraniti njen faktor všečnosti in ne dovoliti, da postane moteč, drzen ali prevzeten,” je dejala.

Foto: Profimedia

Skrivnostna serija z nadnaravnimi učinki

Netflix je serijo, ki bo vsebovala osem delov, opisal kot “skrivnost, polno raziskovanja in nadnaravnega”. Fokus serije bo na mladi Sredi Addams ter njenem odraščanju in oblikovanju osebnosti. 

“Sreda poskuša razumeti in obvladati svojo nastajajočo duhovno moč, ustaviti pošastne umore, ki terorizirajo mesto, in rešiti nadnaravno skrivnost, v katero so bili pred 25 leti vpleteni njeni starši. Obenem pa poleg vsega naštetega ohraniti novonastale odnose na Akademiji Nevermore,” je zapisano v uradnem opisu vsebine serije. 

Družina Addams iz leta 1991 (Foto: Profimedia)

Slavna igralska zasedba

V novi seriji o družini Addams bodo ob Jenni Ortegi zaigrali tudi Catherine Zeta-Jones v vlogi matriarhinje Morticie Addams ter Luis Guzmán v vlogi očeta in moža Gomeza Addams. 

V seriji bo nastopila tudi prej omenjena Christina Ricci, ki je igrala v prvih filmih o družini Addams v 90. letih. Čeprav še ni potrjeno, kakšna bo njena vloga, bo igralka nastopila v vseh osmih epizodah.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close